Πριν κάποιους μήνες, γινόταν λόγος για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ «έπιασε» σε κοινή τους έξοδο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού τότε, ο τράπερ και η ηθοποιός είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι.

Και παρά το γεγονός ότι οι φωτογράφοι τους έχουν τσακώσει αρκετές φορές, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Ωστόσο, η τελευταία ανάρτηση του τράπερ στο Instagram δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη και να μην πυροδοτήσει νέες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, με την Μαρία Σολωμού να είναι topless. Το post ήταν για να διαφημίσει επερχόμενο live του, ωστόσο δεν γίνεται να μην υπάρχουν υποψίες για την μεταξύ τους σχέση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δικαίωση Johnny Depp: Η φράση μιας γυναίκας που τα λέει όλα – «Τον είχα καταδικάσει εξ αρχής, τώρα όμως βλέπω ότι ήταν λάθος»

3 εκατομμύρια likes σε λίγες ώρες: Είναι τώρα 52 χρονών η Jennifer Lopez με αυτούς τους κοιλιακούς;

Το νησί που θα αλλάξει το στάτους των δημοφιλών προορισμών στην Ελλάδα: Το ορέγεται ο Bill Gates, αξίζει ως και 40 εκατομμύρια!