Ο ηθοποιός, Matt LeBlanc, ο οποίος έπαιξε τον Joey Tribbiani στην δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών «Τα Φιλαράκια», δεν εμφανίζεται συχνά στο κοινό. Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του, δείχνει τελείως διαφορετικός και δεν θυμίζει καθόλου στον «γόη» που γνωρίσαμε στην σειρά.

Οι φανς έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την υγεία του. Ο 54χρονος ηθοποιός, βγήκε για να πάει σε ένα φανοποιείο στην Καλιφόρνια, αλλά τον τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός. Ο τηλεοπτικός αστέρας, Matt LeBlanc, εθεάθη χαρούμενος με αθλητική φόρμα και ένα απλό t-shirt. Το πρόσωπό του καλυπτόταν από ένα σκούρο καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Φαίνεται να έχει πάρει μερικά παραπανήσια κιλά. Η δημόσια εμφάνισή του δεν πέρασε απαρατήρητη από το Twitter, όπου πολλοί έγραψαν πως είναι «αγνώριστος, λες και ο Matt τα παράτησε». Την ίδια ώρα, οι θαυμαστές της σειράς εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον ηθοποιό και φίλο του, Matthew Perry, ο οποίος έχει παλέψει με τον εθισμό στο αλκοόλ. Οι φανς αποκάλυψαν πρόσφατα τους φόβους τους ότι μπορεί να «ξανακύλησε».

Τόσο ο Matt όσο και ο Matthew συμμετείχαν στο παρελθόν στο Reunion των Friends, το οποίο προβλήθηκε το 2021. Ο Perry, μάλιστα, ετοιμάζει και τα απομνημονεύματά του, όπου θα μιλήσει αναλυτικά για τον εθισμό του. «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για μένα στο παρελθόν. Νομίζω ότι είναι καιρός να με ακούσουν οι άνθρωποι» είχε πει ο ίδιος.