Η Megan Fox θα ήθελε μια θέση στο OnlyFans, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί, ενώ μαζί της θέλει και την Kourtney Kardashian. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από σέξι στιγμιότυπα, από την κοινή τους φωτογράφιση, γράφοντας: «Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε ένα OnlyFans με την Kourtney;».

Στο πρώτο ποζάρουν και οι δύο προκλητικά και αισθησιακά, φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα, ακολουθεί η Megan στην άκρη του καθίσματος μιας τουαλέτας με την Kardashian στην αγκαλιά της. Και οι δύο δείχνουν την γλώσσα τους στον φακό, καθώς η Kourtney σηκώνει το χέρι της στον αέρα και η Megan τοποθετεί τα χέρια της στην πλάτη και το πόδι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το τρίτο στιγμιότυπο της δείχνει και τις δύο να κάθονται στο πάτωμα, πάλι με αισθησιακή πόζα. Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή φωτογράφιση στην οποία συμμετείχαν για την εταιρεία SKIMS, που ανήκει στην Kim Kardashian.

«Μου αρέσει που η Skims καταλαβαίνει πραγματικά τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και ότι θέλουν να αισθάνονται σέξι, με αυτοπεποίθηση και δύναμη», είχε πει τότε η Fox και πρόσθεσε: «Μου άρεσε πολύ να συμμετέχω σε αυτή την καμπάνια με την Kourtney, διασκεδάσαμε τόσο πολύ στα γυρίσματα μαζί».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Beyoncé: Θα ηχογραφήσει ξανά ένα από τα τραγούδια της – Γιατί εξόργισε τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζευγάρι με την Σοφιάνα από το Survivor; Παρελθόν αποτελεί πια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το νέο ζευγάρι; Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί στη Χαλκιδική