Μπορεί ακόμα να υπάρχουν ροκ μπάντες στο εξωτερικό ή ροκ καλλιτέχνες με φανατικό κοινό, αλλά αυτά που έζησαν οι μουσικοί της ροκ και της μέταλ στις δεκαετίες των 70’s και 80’s, δε συγκρίνονται με τίποτα με το σήμερα. Γι΄ αυτό και οι δύο έρωτες, της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly και της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker, φέρνουν στο προσκήνιο ξανά ένα φαινόμενο πολύ συχνό σε εκείνες τις εποχές. Είναι αυτό που οι γκρούπις έμπαιναν στα καμαρίνια, μιλούσαν με τους καλλιτέχνες και κατέληγαν να ερωτεύονται και να περνάνε ένα ή πολλά βράδια μαζί.

Κι είναι κλασική η αντίστιξη των δύο ζευγαριών, γιατί η Kourtney και ο Barker δεν έχουν κάτι ροκ στον έρωτα τους. Είναι το πρότυπο των καλλιτεχνών  που τραγουδούσαν ερωτικές ροκ μπαλάντες και τους αποκαλούσαν οι πιο σκληροπυρηνικοί «φλώρους». Η Megan Fox με τον Machine Gun Kelly ζουν το παραδοσιακό, το ορθόδοξο, το παλιό love story που έζησαν φιγούρες της ροκ και της μέταλ, που ήξερες ότι θα είναι καταστροφικό και για τις δύο πλευρές και θα οδηγήσει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο στα σκληρά.

Οι διαφορές των δύο ζευγαριών αποτυπώθηκαν και στον τρόπο που έγιναν οι προτάσεις γάμου. Ο Barker γέμισε μια παραλία με τριαντάφυλλα για την Kourtney. Ο MGK και η Megan Fox ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου. Ήταν μια λογική κατάληξη για το ζευγάρι, αν σκεφτεί κανείς πως στο πρώτο ανεπίσημο ραντεβού, η Fox τον ρώτησε πώς νιώθει, εκείνος απάντησε «είμαι χαμμένος» και εκείνη του είπε «έλα να σε βρούμε». Μετά, στο πρώτο επίσημο ραντεβού, πήγαν για πικνίκ, έφαγαν σούσι και «εισπνέαμε ο ένας τον άλλον». Αν ακούσεις κάτι τέτοιο out of context, το λες και πολύ creepy.

https://www.intronews.gr/megan-fox-arravoniastike-me-ton-machine-gun-kelly-ipian-o-enas-to-aima-tou-allou-gia-na-to-giortasoun/life/

Megan Fox και Machine Gun Kelly

Megan Fox και Machine Gun Kelly παραπέμπουν, για κάποιο ακατανόητο λόγο, στους Love Potion, τη μπάντα που μάθαμε όσοι παίξαμε το πρώτο Grand Theft Auto, το Vice City, όπου σε μια αποστολή έπρεπε ο Tommy Vercetti να τους μεταφέρει με τη λιμουζίνα για να πάρουν κάτι από τον dealer τους και μετά να πάνε σε συναυλία.

Η σχέση τους, όπως την παρουσιάζουν οι ίδιοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, βγάζει αυτή την αλληλεξάρτηση που διέκρινε τα ζευγάρια της ροκ σκηνής στα 80’s. Μπορεί ο MGK να μην είναι κανένας ροκστάρ από το πρώτο ή το δεύτερο ράφι, αλλά και η Megan Fox δεν ανήκει εκεί στον τομέα της. Μαζί όμως, ανεβαίνουν ράφι και δημιουργούν παροξυσμό στους παπαράτσι.

«Δεν είμαστε αδελφές ψυχές, είμαι δίδυμες φλόγες. Είναι το σημείο που μια ψυχή έχει χωριστεί στα δύο και έχει εισέλθει σε δύο σώματα», εξηγεί ο Machine Gun Kelly. Το στόρι τους θυμίζει πολύ περισσότερο κάτι άλλο: τον Tommy Lee και την Pamela Anderson. Και δεν το βλέπουμε απίθανο κάποια στιγμή Megan Fox και MGK να κάνουν είτε ριάλιτι είτε να κάνουν παραγωγή σε σειρά για τη σχέση τους. Ελπίζουμε σίγουρα να μην προκύψει κάποιο sex tape μεταξύ των δύο που θα δει το φως της δημοσιότητας.

Σε μια εποχή που το αμερικανικό star system έδωσε την επανασύνδεση της JLo με τον Affleck και το Kim Kardashian-Pete Davidson, η Megan και το αγόρι της είναι μια όαση ψυχεδέλειας.