Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και να αποκαλύπτουν μερικές από τις «άρρωστες» συνήθειες τους. Την ώρα που ο πρώην σύντροφός της, Brian Austin Green, μεγαλώνει την οικογένειά του με την Sharna Burgess, πολλοί αναρωτιούνται πού χάθηκαν τα τρία παιδιά που έχει με την Fox.

H Megan από τότε που τα «έμπλεξε» με τον Machine Gun προκαλεί συνεχώς με τις δηλώσεις της και με τις ακραίες εμφανίσεις της. Χαρακτηριστικό είναι ότι έκοψε τα ρούχα της στον καβάλο για να μπορούν να κάνουν εύκολα σεξ σε εκδηλώσεις ή ότι πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. Με αυτά και με αυτά αναρωτιέσαι αν είναι στα καλά της και αν ασχολείται καθόλου με τα παιδιά της. Και ο Kelly έχει μια μία κόρη με την πρώην του, Emma Cannon.

Η αλήθεια είναι ότι παραμένει μυστήριο πώς τα πάνε με την μεικτή οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και ποια είναι η σχέση τους με τους πρώην συντρόφους τους. Σπάνια θα δεις φωτογραφίες με τα παιδιά τους, παρότι η Megan Fox είχε αποκαλύψει ότι ο ρόλος της μητέρας ήταν ο πιο σημαντικός στη ζωή της.

Η 36χρονη ηθοποιός, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τον ρώτησε αν είχε θηλάσει ως μωρό όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2020, επειδή της αρέσει να μαθαίνει πτυχές του εαυτού του. Είπε: «Τον ρώτησα αν τον θήλασε η μητέρα του. Ήταν μια υπέροχη ερώτηση γιατί έχει να κάνει πολύ με την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία. Οπότε ρωτάω τέτοια πράγματα. Μου αρέσει να εμβαθύνω». Πριν μερικούς μήνες είχαν ξεσπάσει φήμες περί εγκυμοσύνης της Megan, όταν ο τραγουδιστής την αποκάλεσε «μητέρα των παιδιών του». Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Γιατί η Megan εκνευρίζεται όταν την ρωτάνε για τα παιδιά της

Το 2014 είχε μιλήσει για την μητρότητα στο περιοδικό «People»: «Όταν έχεις μωρά, δεν έχεις πραγματικά ζωή. Είσαι πολύ συχνά στο σπίτι. Δεν κοιμάσαι. Κάθε λεπτό είναι αφιερωμένο σε κάποιον άλλον, οπότε δεν έχεις καν τη δυνατότητα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου». Ωστόσο λόγω δουλειάς αναγκαζόταν να λείπει και έμενε μακριά τους για πολύ καιρό, που σημαίνει ότι η μητρική φιγούρα μπορεί να τους έλειπε.

«Είναι δύσκολο γιατί ταξιδεύω για μεγάλα χρονικά διαστήματα και πρέπει να πηγαίνουν σχολείο, πράγμα που είναι και το ζητούμενο. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω μαζί μου για να ταξιδέψουν, θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Κλαίω συχνά. … Είναι απλά δύσκολο να τα αποχωρίζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι το DNA μου».

Η ίδια είχε εκφράσει τον εκνευρισμό της το 2021, στο «InStyle», καθώς όλοι ρωτάνε εκείνη γιατί δεν εμφανίζεται με τα παιδιά της και όχι τον Brian. «Δεν περιμένεις από έναν μπαμπά να είναι συνέχεια με τα παιδιά, αλλά υποτίθεται ότι δεν πρέπει να με βλέπουν έξω και να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου. Έχουν ακόμα έναν γονέα.

Πρέπει να φύγω και μερικές φορές δεν θέλω να φωτογραφηθούν και δεν έρχονται μαζί μου. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο όσον αφορά την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Οι αρνητικές κριτικές ότι η Megan δεν περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά της είναι απίστευτα αλαζονικές, για να μην αναφέρουμε ότι είναι επιζήμιες», λέει πηγή που τη γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ήβη Αδάμου: Τι απάντησε στον Ψινάκη όταν τη ρώτησε τι του βρήκε του Stavento

Tom Cruise: Έκλεισε τα 60 και το γιόρτασε στο βρετανικό Grand Prix

Stranger Things: Ένα φινάλε με αυτοσχεδιασμό, έντονες συγκινήσεις και πολλά επιτηδευμένα κενά