Την ίδια στιγμή που συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο της «Πριγκίπισσας του λαού», της Diana Spencer, τα ξένα ΜΜΕ επικεντρώνονται στην «νύφη» της, την πρώην ηθοποιό και πρώην Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle.

Συγκεκριμένα, κατηγορούν την σύζυγο του Harry και μητέρα των παιδιών του ότι αντιγράφει την αδικοχαμένη Diana, σε σημείο μάλιστα που προσπαθεί και να την επισκιάσει.

Βρετανικές, αμερικανικές και γερμανικές εφημερίδες σχολιάζουν τα πικρόχολα σχόλια της στο αμερικανικό περιοδικό «Cut» σε βάρος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail η Meghan αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός ημερολογίου με την καθημερινότητά της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «εγείροντας φόβους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι μπορεί να δημοσιευθούν ως απομνημονεύματα που αποκαλύπτουν ακόμη περισσότερα μυστικά του Παλατιού».

Το ημερολόγιό της βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του ζεύγους Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν επισκέφθηκε για τελευταία φορά τα ανάκτορα για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Για τα βρετανικά ΜΜΕ, η 41χρονη στάζει δηλητήριο και παρομοιάζει τον εαυτό της με την Diana, η οποία αφότου παράτησε τον πρίγκιπα Κάρολο για να απελευθερωθεί από τα δεσμά της απιστίας του και το ψυχρό κλίμα του Μπάκιγχαμ, αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της στο πλευρό του μουσουλμάνου δισεκατομμυριούχου Ντόντι αλ Φαγέντ.

Τέλος, ΜΜΕ αλλά και μερίδα του κοινού αναφέρουν ότι η Meghan προσπαθεί να επισκιάσει την «πεθερά» της με το να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις τόσο κοντά στην επέτειο του θανάτου της.