Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Mente Fuerte, ο οποίος ρωτήθηκε, φυσικά, για την Μαρία Σολωμού και τη φημολογούμενη σχέση τους, την οποία δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα, ωστόσο τα κοινά τους βίντεο στο TikTok, αυτό αποδεικνύουν.

Ο τράπερ απάντησε στο γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση τους, λέγοντας το εξής: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί».

Στο μεταξύ, στο TikTok έχουν γίνει το αγαπημένο ζευγάρι των χρηστών, αφού ο Mente Fuerte ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Πρόσφατα είχε αναρτήσει ένα βίντεο που της έκανε πλάκα, δήθεν ότι μιλούσε με άλλη.

Βέβαια, του αρέσει να την πειράζει καταπώς φαίνεται, αφού και χθες ανέβασε ένα βίντεο που της έλεγε ότι μιλάει πάρα πολύ, ενώ η Μαρία Σολωμού συνέχιζε ακάθεκτη να τον προειδοποιεί πως θα φύγει από το σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Harry Styles: Ένοπλοι άνδρες έκλεψαν το βαν του στη Βραζιλία λίγο πριν τη συναυλία του

«Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα. Να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά. Αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ ήταν μία σχέση φιλική με προεκτάσεις, αυτή τη στιγμή. Δεν είχε προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου”», είπε η Μαρία Σολωμού στον Mente Fuerte.

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy #love ♬ 哔 短消音 – Official Sound Studio