Το να γίνεσαι διάσημος σε τόσο μικρή ηλικία, όπως η Millie Bobby Brown, έχει και τα αρνητικά του. Δεν υπάρχει η ωριμότητα και η σκέψη για να διαχειριστείς ορισμένα πράγματα και οτιδήποτε κατέβει στο μυαλό ενός ανήλικου, ξεστομίζεται στα social media δίχως φόβο και με πολύ πάθος.

Στην περίπτωση της Millie Bobby Brown, της «Eleven» όπως είναι γνωστή από στη σειρά Stranger Things, συνέβη ακριβώς αυτό που είπαμε. Όταν ήταν 14 ετών, η ίδια είχε σχολιάσει σε βίντεο στο TikTok– που φυσικά έγινε viral- ότι η Γη είναι επίπεδη. Μάλιστα, ισχυριζόταν πως είχε αποδείξεις γι’αυτό. Μαντέψτε, τι έγινε με τις αποδείξεις…

Διαβάστε ακόμη: Chris Hemsworth: Ανακάλυψε ότι έχει υψηλή γενετική προδιάθεση να εμφανίσει αλτσχαίμερ

Τέσσερα χρόνια μετά, η ίδια ευτυχώς δεν το πιστεύει πλέον. Η Millie Bobby Brown πέρασε από ανίχνευση ψεύδους του Vanity Fair, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν πιστεύει ακόμα πως η Γη είναι επίπεδη, με την ηθοποιό να απαντά «όχι» και να λέει την αλήθεια.

Ωστόσο, αφού απάντησε, η ίδια αστειευόμενη παραδέχθηκε ότι ακόμη και τώρα έχει μερικές αμφιβολίες.  «Αν και ποτέ δεν την είδα, ξέρεις τώρα, όταν είσαι μέσα σε αεροπλάνο και μερικές φορές μπορείς να το δεις; Την καμπύλη; Δεν την έχω δει ακόμα αυτό». Όταν ρωτήθηκε αν είχε δει ποτέ δορυφορικές εικόνες της Γης, η Brown απάντησε με σαρκασμό: «Ναι, έχω δει. Ευχαριστώ, Judd».