Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε ότι οι σκληροί χλευασμοί που δεχόταν ως παιδί την έκαναν να φοβάται να μιλήσει δημόσια, μέχρι που γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Τζέικ Μπον Τζόβι.

Η 19χρονη,Μίλι Μπόμπι Μπράουν, έγινε παγκοσμίως γνωστή στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, όταν πήρε τον ρόλο της στο «Stranger Things», αλλά σοκαρίστηκε όταν την χαρακτήρισαν «ηλίθια», «χαζή» και «παλιόπαιδο».

Αναλογιζόμενη την σκληρή κριτική σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Glamour», η Μπράουν συλλογίστηκε: «Απλώς τιμωρήθηκα επειδή μιλούσα υπερβολικά, μοιραζόμουν υπερβολικά και ήμουν πολύ δυνατή».

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Η Γυναίκα της Χρονιάς

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία κέρδισε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» του περιοδικού, παραδέχτηκε ότι «δεν ήθελε ποτέ να ξαναμιλήσει» από τον φόβο της κριτικής, αλλά εξομολογήθηκε: «Όταν γνώρισα τον Τζέικ ένιωσα ότι μπορούσα να είμαι δυνατή. Το αποδέχτηκε και το ενθάρρυνε αυτό. Και ερωτεύτηκα τον εαυτό μου ενώ ήμουν μαζί του».

Και πρόσθεσε για τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος είναι γιος του θρυλικού ροκ σταρ, Τζον Μπον Τζόβι: «Ήταν ένα πραγματικά μεγάλο, τεράστιο μέρος του να αγαπήσω τον εαυτό μου και να γίνω γυναίκα. Ήταν σαν, “Ουάου, αγαπώ πραγματικά αυτό το άτομο επειδή μου επιτρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου”».

Το ζευγάρι τον Απρίλιο ότι αρραβωνιάζεται μετά από δύο χρόνια σχέσης με μια ανάρτηση στο Instagram.