Το νέο άλμπουμ «Certified Lover Boy» του Drake πάει να εκθρονίσει το «Donda» του Kanye West, ενώ έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο, που έχει κάνει οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ, για το 2021 μέχρι στιγμής.

Το άλμπουμ Certified Lover Boy, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή μετά από μήνες αναμονής και προώθησης με το σχέδιο καρδιάς στα μαλλιά του ράπερ, αναμένεται να κερδίσει κάπου μεταξύ 575.000 και 625.000 μονάδες ισοδύναμου άλμπουμ από την πρώτη εβδομάδα, σύμφωνα με το Hits Daily Double.

Όπως σημειώνει η Hits, η Taylor Swift ξεκίνησε με 846.000 την πρώτη της εβδομάδα, αλλά αυτοί οι αριθμοί άνοιξαν στον Drake τον σε δρόμο για το μεγαλύτερο ντεμπούτο του 2021. Εκτιμάται ότι θα μετρήσει κάπου 45.000 έως 55.000 πωλημένα άλμπουμ και το CLB αναμένεται να έχει μεταξύ 650 και 700 εκατομμύρια streams μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

https://www.intronews.gr/3776-2-kanye-west-anevazei-tin-diefthynsi-spitiou-tou-drake

Εάν οι προβλέψεις επαληθευτούν, το άλμπουμ θα ξεπεράσει ουσιαστικά τη βασιλεία του Donda με 309.000 μονάδες και θα κάνει το μεγαλύτερο ντεμπούτο μετά από αυτό της Taylor Swift τον Ιούλιο του 2020.

Το Certified Lover Boy καταρρίπτει τα ρεκόρ στα streams

Το Certified Lover Boy έσπασε επίσης πρόσφατα μια σειρά από ρεκόρ της Apple Music. Το άλμπουμ ξεπέρασε το άλμπουμ Scorpion, που επίσης ανήκει στον ίδιο, ως το μεγαλύτερο ντεμπούτο άλμπουμ στην ιστορία της υπηρεσίας streaming. Είχε συγκεντρώσει 132 εκατ, streams σε μια ημέρα, που επίσης είναι ένας αδιανόητος αριθμός.

Επίσης είναι το άλμπουμ με το μεγαλύτερο streaming σε λιγότερο από 24 ώρες και βρέθηκε στο Νο 1 των κορυφαίων charts της Apple Music σε 145 χώρες την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.