Έξι χρόνια μετά το επιτυχημένο Lemonade, η Beyoncé επιστρέφει με νέο άλμπουμ που έχει τίτλο, Renaissance. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο δεν έγινε viral μόνο εξαιτίας των 16 νέων τραγουδιών, που όλοι ανυπομονούν να ακούσουν, αλλά και για το εξώφυλλο με την ίδια την Beyoncé να αποθεώνεται ξανά από τη μουσική βιομηχανία.

Ειδικότερα, εμφανίζεται ημίγυμνη, με τις πληθωρικές καμπύλες να μαγνητίζουν τα βλέμματα, και καθισμένη πάνω σε ένα ολόγραμμα αλόγου. Γιατί μπορεί κύριες και κύριοι.

Όσον αφορά το άλμπουμ της, θα κυκλοφορήσει και επίσημα 29 Ιουλίου, ωστόσο η τραγουδίστρια δημοσίευσε τους τίτλους των τραγουδιών μία εβδομάδα νωρίτερα, για να πυροδοτήσει λίγο ακόμα τη προώθηση του. Προ ολίγων ημερών, είχε δώσει και μία μικρή γεύση απ’ τό πρώτο της single με τίτλο Break My Soul, το οποίο αναμένεται να κάνει τον χαμούλη του το φετινό καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Ωστόσο, πραγματικό ενδιαφέρον έχουν και οι συνεργασίες του άλμπουμ. Ο Jay-Z προφανώς έχει βάλει το χέρι του ξανά, ωστόσο αξιοσημείωτη είναι και η συνεργασία με τον Aubrey Graham, που στο παρελθόν τους είχαμε δει ξανά μαζί στο Mine, απ΄το ομότιτλο άλμπουμ της Beyoncé, το 2013. Συχνοί συνεργάτες όπως οι The-Dream (Single Ladies), Pharrell Williams (Blow), Hit-Boy (XO) είναι ξανά part του άλμπουμ, με τους πιο πρόσφατους να συγκαταλέγονται οι Nija Charles (My Power), 070 Shake (Scar), P2J (Brown Skin Girl) και Labrinth (Spirit).

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Heated περιλαμβάνει τον παραγωγό του Drake, Bo-1da, φαίνεται ότι θα ακούμε την Beyoncé στον μουσικό κόσμο του Drake. Τα άλμπουμ και των δύο πάντως, ασχολούνται και με τη house μουσική, με τη Beyonce να συνεργάζεται με τους Skrillex , AG Cook και Honey Dijon να εμφανίζονται δίπλα σε θρυλικά ονόματα οπως Nile Rodgers , Raphael Saadiq , Donna Summer , Giorgio Moroder και Twinkie Clark.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε λίγες ημέρες, οπότε υπομονή λίγο ακόμα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ποιο James Webb; Την εικόνα του σύμπαντος είχαν προβλέψει disco εξώφυλλα των 70s

Eminem: Ο «θεός της ραπ» επιστρέφει με το άλμπουμ «Curtain Call 2»

Η YENNA της Μαρίνας Σάττι είναι η Αναγέννηση της ελληνικής μουσικής