Ο θεσμός των βραβείων Oscar, παρά την λάμψη τους, συγκεντρώνουν κάθε χρόνο και λιγότερο το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που μεταφράζεται στα χαμηλά νούμερα ακροαματικότητας. Και τι έκαναν για να κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή την λαμπερή τελετή της 94ης απονομής; Επιστράτευσαν την No.1 performer της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, την Beyonce, όπως είχε ανακοινωθεί. H «Βασίλισσα του R&B» άνοιξε την τελετή με ένα φαντασμαγορικό act, όπως μας έχει συνηθίσει.

Η 40χρονη έκλεψε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις ενώ στο πλευρό της ήταν και η κόρη της Blue Ivy Carter. Η 10χρονη βρισκόταν διακριτικά δίπλα στην διάσημη μαμά της, καθώς συμμετείχε στην ομάδα της Queen B ως χορεύτρια. Οι έμπειροι fans της Beyonce παρατήρησαν αμέσως την μικρή Blue Ivy να χορεύει ανάμεσα στις άλλες χορεύτριες, παρά τα γυαλιά και την πράσινη ενδυμασία. Πολλοί από αυτούς επιβεβαίωσαν την παρατήρησή τους στο Twitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Be Alive» από το βιογραφικό δράμα για τη ζωή του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, πατέρα των Venus και Serena Williams «King Richard». Έτσι, η παρουσίαση του τραγουδιού είχε κάτι από τένις, αφού οι χορεύτριες ήταν ντυμένες στο χαρακτηριστικό φλουό πράσινο χρώμα και κρατούσαν ρακέτες.

Δείτε όλη την εμφάνιση της Beyonce στα Oscars 2022

*πηγή φωτογραφίας: YouTube thumbnail από το κανάλι της Beyonce

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Oscar 2022: Ο Will Smith έριξε γερό σκαμπήλι στον Chris Rock και του φώναξε «μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου»

Oscar 2022: Πανωλεθρία για το The Power of The Dog, το CODA έκανε την έκπληξη της βραδιάς

Οι καλοντυμένοι των Oscars 2022: Από το δαντελένιο σμόκιν του Chalamet στη διαχρονική εμφάνιση της Kidman