Το k-pop συγκρότημα «δυναμίτης» (pun-intented) BTS ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ και δημιουργούν πανικό στις πιστές τους fans ανά τον κόσμο. Οι κορεάτες superstars που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν διεθνή καριέρα προχώρησαν στην ανακοίνωση με ιδιαίτερο τρόπο, μέσω ενός βίντεο στην τελευταία τους συναυλία.

Τα νέα ήρθαν μετά την λήξη των show που πραγματοποίησε το συγκρότημα στο Las Vegas, τα οποία και βγήκαν sold out λίγο μετά το άνοιγμα της προπώλησης των εισιτηρίων. Οι BTS έπαιξαν σε τέσσερις συναυλίες στο στάδιο «Allegiant». Οι συναυλίες που πραγματοποίησαν στις 8, 9, 15 και 16 Απριλίου φιλοξένησαν 65.000 θεατές.

Η ανακοίνωση έγινε με την μορφή έκπληξης στο τελευταίο τους show στο Vegas. Αφού τελείωσαν το πρόγραμμά τους ξεκίνησε να παίζει ένα teaser βίντεο με ασπρόμαυρα στιγμιότυπα από στιγμές του κάθε μέλους πριν φανεί η φράση: «Είμαστε αλεξίσφαιροι» (‘We Are Bulletproof’) συνοδευόμενη από την ημερομηνία«10 Ιουνίου 2022».

«Γεια σας» συνεχίζει το μήνυμα. «Αυτή είναι μία ανακοίνωση της Big Hit Music. Οι BTS θα επιστρέψουν με νέο άλμπουμ στις 10 Ιουνίου του 2022. Λεπτομέρειες για το άλμπουμ θα δοθούν σε νέα ανακοίνωση σε δεύτερο χρόνο. Ανυπομονούμε για την αγάπη και την στήριξή σας στο νέο άλμπουμ των BTS. Σας ευχαριστούμε».

Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ δεν έχει γίνει γνωστός, καθώς το «we are bulletproof» φαίνεται να είναι το slogan που σηματοδοτεί την νέα εποχή τους. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη απορριφθεί το ενδεχόμενο να είναι και αυτός ο επίσημος τίτλος του.

Ο τελευταίος δίσκος των BTS, «Be» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και περιείχε τα hits που σκαρφάλωσαν στην κορυφή των Billboard charts «Dynamite» και «Life Goes On». Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει και άλλα 2 singles, το «Butter» και το «Permission to Dance» τα οποίαν σημείωσαν παρόμοια πορεία.

Δείτε το teaser του νέου άλμπουμ όπως εμφανίστηκε στους παρευρισκόμενους του show στο Allegiant Stadium του Las Vegas

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Harry Styles: Στην κορυφή τεσσάρων charts με το νέο του τραγούδι «As It Was»

Ed Sheeran: Κέρδισε τη δικαστική μάχη για το Shape of You – Κατηγορήθηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Unlimited Love: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Red Hot Chili Peppers – «Ηχηρή» η επιστροφή Frusciante