Ο Kanye West κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι σε συνεργασία με τον ράπερ «The Game». Στο «Easy» ο Kanye απειλεί σε έναν στίχο τον Pete Davidson -νυν της Kim Kardashian– ότι θα τον σπάσει στον ξύλο. Το βίντεο κλιπ τώρα έχει και αναπαράσταση του στίχου. Αυτό το απόσπασμα κάνει ακόμα περισσότερο τους fans του να ανησυχούν.

Στο απόσπασμα ο Kanye ρίχνει μια τσάντα πάνω από το κεφάλι του Davidson και τον απαγάγει στο πίσω μέρος μιας μοτοσικλέτας. Ο Pete θάβεται στο έδαφος με μόνο το κεφάλι του έξω. Το βλέπουμε ακόμα και να κρατάει το κεφάλι του Pete στα χέρια του. Στην συνέχεια ρίχνει σπόρους τριαντάφυλλου πάνω από το κεφάλι του κωμικού, τον ποτίζει και αργότερα βλέπουμε τα λουλούδια να έχουν ανθίσει από πάνω του. Γενικά όλο το βίντεο είναι creepy και νομίζουμε το παρατράβηξε αυτήν την φορά.

Το μουσικό κλιπ τελειώνει με ένα κείμενο βγαλμένο από παραμύθια που λέει «και όλοι έζησαν ευτυχισμένοι, εκτός από τον Skete… πλάκα κάνω είναι οκ». Ίσως αυτό το ακατανόητο και ανατριχιαστικό βίντεο, να σκιαγραφεί την ψυχολογική κατάσταση του West, ο οποίος δεν είναι στα καλά του από τότε που χώρισε. Φλερτάρει με την παράνοια και αποτελεί ένα βάρος για την Kim, από το οποίο δεν μπορεί να απαλλαγεί.

Το Skete είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο Kanye από τότε που άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι ο Pete και η Kim έβγαιναν. Οι θαυμαστές έχουν μπερδευτεί αρκετά από το κλιπ, ενώ παρατηρούν ότι ο Kanye έχει εμμονή τόσο με την Kim όσο και με τον Pete. Δεν θεωρούν και απίθανο να κάνει στην πραγματικότητα όσα διαδραματίζονται στο βίντεο. Δεν είναι τυχαίο που το μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε την ίδια μέρα που η Kim Kardashian ανακηρύχθηκε νόμιμα single.