Συνεχίζει ακάθεκτος τα προκλητικά βίντεο κλιπ ο Kanye West, μέσα από τα οποία δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί εικονικά στον Pete Davidson. Αφού τον είδαμε στο πρώτο βίντεο του νέου του τραγουδιού να απαγάγει και να τον θάβει ζωντανό, στη δεύτερη version του «Eazy», μια μαϊμού κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Καθώς ο West ραπάρει «ο Θεός με έσωσε από εκείνη τη συντριβή. Ακριβώς για να μπορέσω να σπάσω στον ξύλο τον Davidson», η αιμόφυρτη μαϊμού τον δέρνει. Εκείνος φοράει ένα φούτερ με κουκούλα που γράφει «Skete», το παρατσούκλι που του έχει βγάλει ο Ye. Εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πιο προβληματικό βίντεο κλιπ, έρχεται αυτό εδώ για να σε διαψεύσει. Επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο Kanye το έχει χάσει τελείως και έχει μετατραπεί σε έναν εμμονικό stalker.

Είναι ο ίδιος πίθηκος που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του «Eazy» και τον βλέπουμε καθόλη την διάρκεια του ανατριχιαστικού βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε και τον Kanye με τις κλασικές του μπότες και τον ράπερ The Game. Προς το τέλος εμφανίζεται και ο Εazy E, που μάλλον του αποτίουν φόρο τιμής μέσω του τραγουδιού.

Ο West ήρθε αντιμέτωπος με σφοδρές αντιδράσεις για το πρώτο βίντεο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει αυτή τη μορφή τέχνης. Στην πραγματικότητα, ως απάντηση στην κριτική, υπερασπίστηκε την απεικόνιση του Davidson, λέγοντας ότι έχουν ελευθερία στην έκφραση. Ο Pete και η Kim Kardashian δεν έχουν απαντήσει ακόμα στις απειλές που στέλνει μέσα από τα κλιπ.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kanye West: Απαγάγει και θάβει τον Pete Davidson σε ένα cringe νέο βίντεο κλιπ

Kanye West: Σε shopping therapy με την…σωσία της Kim Kardashian

Kanye West όπως λέμε Ελένη Λουκά: Τα βάζει με τον σύντροφο της Kris Jenner και τον αποκαλεί «άθεο»