Το νέο άλμπουμ του Snik, με τίτλο «1987» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση, αφού ήρθε μετά από την παντελή απουσία του trapper από τα social media, όταν τον Νοέμβριο αποφάσισε να διαγράψει όλα του τα ποστ, προκαλώντας την απορία των θαυμαστών του.

Το «1987», έχει όλα όσα περιμένει κανείς να δει: φιγουράρισμα γνωστών brands και οίκων μόδας, όπλα και πολλές γυναικείες παρουσίες, κάτι που καθρεφτίστηκε και στον λογαριασμό του στο instagram με ανάλογα posts.

Παρότι ο Snik, μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις και τραγούδια που προκαλούν τις εντυπώσεις, ένα συγκεκριμένο βίντεο κλιπ, του νεοκυκλοφόρητου τραγουδιού του «Chinchilla», δίχασε το κοινό, το οποίο βέβαια, είτε για να το σχολιάσει αρνητικά, είτε για να το αποθεώσει, του χάρισε 5.3 εκατομμύρια view στο Youtube.

Tο νέο album του SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, την Τετάρτη (12/1), μέσα από το Jägermeister Live Arena

Να σημειωθεί, πως αυτή τη στιγμή, το εν λόγω τραγούδι, φιγουράρει και στην κορυφή των trends της πλατφόρμας του Youtube.

Oι στίχοι του τραγουδιού «Chinchilla» έχουν ως εξής:

Huh, Fly Lo gang huh/ Chinchilla (Yeah-yeah, chinchilla, chinchilla)/ Έχω money, έχω drugs, είμαι dealer (Είμαι dealer)/ Έχω πάρει στη πουτάνα μου chinchilla (Chinchilla)/ Έχω money, έχω drugs, είμαι dealer/
Έχω πάρει στη πουτάνα μου chinchilla/ Έχω άκρες να βουλώσω κάθε τρύπα /Έχω τις σφαίρες να ψεκάσω όλο το τμήμα, uh/ Έχω money, έχω drugs, είμαι dealer/ Έχω πάρει στη πουτάνα μου chinchilla/ Έχω άκρες να βουλώσω κάθε τρύπα/ Έχω τις σφαίρες να ψεκάσω όλο το τμήμα, uh/ Bitches μας κοιτάνε, θέλουν να φάνε τον πούλο/ Σκάνε στο τραπέζι μου, φωνάζω “papi chulo”

και συνεχίζει:

15 μπουκάλια στιβάζουμε, είναι βουνό/ Πίσω τα αμάξια μου, της μοιάζουνε σαν UFO, yeah/ FLG on top
Σκάμε μες τον χώρο κι όλοι μένουν παγωτό/ Ξέρουνε οι φλώροι, κουβαλάμε τα .44/ Του πιάνουμε τα πόδια, τον πετάω στον Κηφισό/ Κούνα τη κωλάρα σου mami, ξέρει πώς το κάνει/ Τη ρίχνω στο κρεβάτι, λέω “άνοιξε σουσάμι”/ Φωνάζει σαν τρελή, θα μας ακούσουνε στον Άρη/ Μπαίνω μέσα της κι αμέσως γίνεται τσουνάμι…..

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι της trap σκηνής έχει αυτό το περιεχόμενο και δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα όσους το ακούνε. Περαιτέρω σχόλια δεν χρειάζονται. Είναι άλλωστε προφανής η θέση που μπορεί να πάρει κάποιος νοήμων άνθρωπος αν ασχοληθεί στα σοβαρά και όχι στην πλάκα με αυτό το είδος μουσικής.