Η Beyonce φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να ερμηνεύσει το «Be Alive», από το soundtrack της ταινίας «King Richard». Για πρώτη φορά κάποιος υποψήφιος για Όσκαρ μπορεί να τραγουδήσει στην τελετή των Όσκαρ 2022, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety. Η ταινία έχει να κάνει για τους θρύλους του τένις Venus και Serena Williams και τον πατέρα και προπονητή τους, Richard.

Σύμφωνα με πηγές στο ρεπορτάζ, η Beyonce θα μπορούσε να ανοίξει τα Όσκαρς με μια ζωντανή εμφάνιση από τα γήπεδα τένις του Compton της Καλιφόρνια, όπου η οικογένεια Williams ξεκίνησε. Στην ταινία, που είναι υποψήφια για Καλύτερη Ταινία, πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Καλύτερος Ηθοποιός, Will Smith, ο οποίος είναι πιθανόν να εμφανιστεί δίπλα στην τραγουδίστρια.

Εκτός από τη Beyoncé και τον συνεργάτη του «Be Alive», DIXON, οι άλλες υποψηφιότητες για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι είναι οι Billie Eilish και Finneas (“No Time to Die” από το “No Time to Die”), Lin-Manuel Miranda (“Dos Oruguitas” από το ” Encanto»), Van Morrison («Down to Joy» από το «Belfast») και Diane Warren («Somehow You Do» από το «Four Good Days», της Reba McEntire).

Η 28 φορές νικήτρια Grammy θα προστεθεί σε μια ήδη μεγάλη λίστα καλλιτεχνών που περιλαμβάνει τον μουσικό διευθυντή της σειράς Adam Blackstone, τον Travis Barker, την Sheila E., τον πιανίστα Robert Glasper και τους Samples.

Παρουσιαστές θα είναι οι κωμικοί και ηθοποιοί  Amy Schumer, Regina Hall και Wanda Sykes, και θα μεταδοθούν από το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες. Στη λίστα των παρουσιαστών των υποψηφιοτήτων συμπεριλαμβάνονται οι Stephanie Beatriz, Jennifer Garner, HER, Tiffany Haddish, Tony Hawk, DJ Khaled, Bill Murray, Elliot Page, Kelly Slater, Shaun White, Sean “Diddy”. Combs, Samuel L. Jackson, Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Shawn Mendes, Tyler Perry and Tracee Ellis Ross, Daniel Kaluuya, Mila Kunis, Lupita Nyong’o, Naomi Scott, Wesley Snipes, John Travolta, Lady Gaga, Kevin Costner, Zoë Kravitz, Rosie Perez, Chris Rock, Yuh-Jung Youn, Ruth E. Carter, Anthony Hopkins, Lily James, John Leguizamo, Simu Liu, Rami Malek και Uma Thurman.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

The Unbearable Weight of Massive Talent: 2.5 ώρες με Nicholas Cage φέρνουν ένα 100% στο Rotten Tomatoes

Γιώργος Λάνθιμος: Κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης ταινίας του με την Emma Stone

Amazon: Έκλεισε η εξαγορά της MGM ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων