Η Disney, φαίνεται να έχει πάρει φόρα με τις διασκευές αγαπημένων κλασικών animation. Αυτή τη φορά, επιστρέφει με τις Αριστόγατες, το κινούμενο των παιδικών μας χρόνων, προσθέτωντας μάλιστα, live-action στοιχεία. Πηγές λένε πως το project βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, με την ομάδα παραγωγής να εργάζεται πυρετωδώς για την σύγχρονη μετάδοση της παιδικής ταινίας.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Deadline, είναι πως οι Will Gluck και Keith Bunin, συνυπογράφουν το σενάριο, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού, με την εταιρεία του, Olive Bridge Entertainment.

Disney

Η ταινία θα βασίζεται στο κλασικό animation του 1970, που αφορά μια οικογένεια παριζιάνων γάτων, οι οποίες έχουν την τύχη να κληρονομήσουν μια ολόκληρη περιουσία από την κηδεμόνα τους, την Madame Adelaide Bonfamille. Όταν όμως ο δολοπλόκος μπάτλερ, μαθαίνει πως η Bonfamille, σκοπεύει να προικίσει τις γάτες της, αποφασίζει να τις απαγάγει και να τις εγκαταλείψει στη μέση μιας εξοχικής περιοχής.

Εκεί, γνωρίζονται με τον αδέσποτο γάτο Thomas O’Malley, ο οποίος μετατρέπεται σε πατρική φιγούρα για τα μικρά γατάκια της αριστοκρατικής…γατίσιας οικογένειας και αποφασίζει να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους κηδεμόνα, πριν είναι πολύ αργά.

Από την αρχή της δημιουργίας της σύγχρονης απόδοσης του ωστόσο, δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα. Ούτε καν, αν θα προβληθεί στους κινηματογράφους ή μέσω streaming. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν πηγές, παρότι οι κύριοι χαρακτήρες είναι ζώα, το τελικό αποτέλεσμα θα θυμίζει περισσότερο την ταινία Lady in the Tramp από την Disney+ , το 2019.

Ένας από τους σκηνοθέτες πάντως, ο Gluck, είναι γνωστός για τις ταινίες που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια- μόλις ολοκλήρωσε την ταινία Peter Rabbit 2: The Runaway for Sony, αφού πρώτα σκηνοθέτησε και την πρώτη της σειράς ταινιών. Όσον αφορά στον Bunin, διατηρεί στενούς δεσμούς με το κινηματογραφικό στούντιο, αφού έχει επιμεληθεί το σενάριο του Pixar hit Onward.

Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη διασκευή, θα γνωρίσει την ίδια ανταπόκριση του κόσμου, όπως έγινε με το πρωτότυπο ή αν θα είναι άλλη μια λανθασμένη απόπειρα, να ξαναζεστάνουν, ένα, κατά τα άλλα αγαπημένο φαγητό.

Πηγή: Deadline