Οι φήμες της συμμετοχής του Jason Momoa στο «Fast & Furious 10» βγήκαν αληθινές. Ο Momoa, ο οποίος έχει παίξει τον υπερήρωα Aquaman, τον Khal Drogo και πρωταγωνιστεί σε σειρά της Apple, βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται. Αυτήν την φορά δοκιμάζεται σε κάτι νέο για εκείνον και αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού.

Ο ίδιος ανυπομονεί να παίξει τον κακό για άλλη μια φορά, όπως αποκάλυψε στο Entertainment Weekly. «Θα παίξω στο “Fast 10”, θα είναι διασκεδαστικό. Θα είμαι ο κακός, κάτι που δεν έχω κάνει εδώ και καιρό. Τώρα, θα γίνω ο bad guy». Ο Momoa δεν είπε πολλά για τον επερχόμενο ρόλο του, αλλά αποκάλυψε ότι ο «επιδειξιομανής» χαρακτήρας του θα συγκρουστεί με το team του Dominic Toretto στο Fast & Furious 10.

Το υπόλοιπο καστ έχει παραμείνει σχετικά άγνωστα, καθώς πολύ λίγα ξέρουμε για τους νέους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν. Ξέρουμε ότι ο Justin Lin, ο οποίος σκηνοθέτησε προηγουμένως το F9, θα αναλάβει την σκηνοθεσία για τη δέκατη ταινία του franchise και ο συγγραφέας Chris Morgan επίσης.

Οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang και Nathalie Emmanuel πρόκειται επίσης να επαναλάβουν τους ρόλους τους. Τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας γίνονται, επίσης, στο Λονδίνο και έχουν πάει λίγο πίσω λόγω της πανδημίας. Κανονικά θα κυκλοφορούσε στις αρχές Απριλίου του 2021. Η παραγωγή διακόπηκε λόγω κορονοϊού, με την κυκλοφορία της ταινίας να αναβάλλεται στη συνέχεια για τον Φεβρουάριο του 2023 και μετά πήρε παράταση για τις 7 Απριλίου 2023.

Τελικά πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου 2023. Για πρώτη φορά στο franchise, η ταινία θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το δεύτερο μέρος να αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.