Η Warner Bros «έδωσε» στο κοινό την πρώτη εικόνα του Ryan Gosling ως Ken, τον οποίο θα υποδυθεί στην ταινία «Barbie». Μιλάμε για τον μαυρισμένο και πλαστικό φίλο της Barbie, την οποία θα ενσαρκώσει η Margot Robbie. Οι θαυμαστές του Gosling, οι σινεφίλ και το Twitter δεν ήταν έτοιμοι για αυτή την φωτογραφία.

Φαίνεται να δείχνουν μια κατανόηση για την εικόνα του Καναδού ηθοποιού, που μοιάζει τελείως «έξω από τα νερά του». Κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι αυτός, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο ρόλος του ανοίγει νέους δρόμους και η καριέρα του μπαίνει σε άλλη τροχιά.

Το δέρμα του μοιάζει πορτοκαλί, που τονίζει τους κοιλιακούς του και έρχεται σε αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά του. Το βρακί του για κάποιο λόγο αναγράφει το όνομά του και φοράει ένα αμάνικο τζιν γιλέκο χωρίς πουκάμισο μπροστά σε ένα ροζ φόντο.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει και μια φωτογραφία της Robbie να ποζάρει μέσα σε ένα ροζ κάμπριο. Η πλοκή δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο μπορεί να επικεντρώνεται στο ειδύλλιο. Θα αποδείξει ο Ken στην αγαπημένη του ότι έχει κάτι περισσότερο από κοιλιακούς; Μήπως ο Ken γίνει ο κακός της ιστορίας της; Κανείς δεν ξέρει.

Το καστ περιλαμβάνει κωμικούς όπως η Issa Rae και ο Will Ferrell καθώς και τους ανερχόμενους Hari Nef και Ncuti Gatwa. Φημολογείται ότι μερικά από τα πολλά μέλη του καστ θα παίξουν εναλλακτικές εκδοχές της Barbie και του Ken. Για να το μάθουμε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 21 Ιουλίου 2023, όταν θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις Greta Gerwig, υπογράφει το σενάριο με τον σύντροφό της, σεναριογράφο Noah Baumbach. «Ο κόσμος ακούει τη «Barbie» και νομίζει ότι ξέρει τι θα είναι η ταινία. Μετά ακούνε ότι είναι η Gerwing που γράφει και σκηνοθετεί και τότε σκέφτονται ότι μπορεί να μην είναι αυτό που μπορεί να φαίνεται αρχικά», σχολίασε η Robbie τον περασμένο Αύγουστο στη βρετανική έκδοση της Vogue.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Άνοιξες λογαριασμό στο Disney+ και δεν ξέρεις τι να δεις; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις

Light: Πόσο σχετίζεται η τραπ τελικά με την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας – «Δεν είναι μια ευθύνη που με βαραίνει σαν καλλιτέχνη»

Όταν stalker απήγαγε την Jessica Alba σε ηλικία μόλις 15 ετών – Η τραυματική μέρα που στιγμάτισε τη ζωή της