Η Sony Pictures αποκάλυψε τις επερχόμενες κυκλοφορίες της, χρονολογώντας την μεταφορά του «Madame Web» της Marvel Comics,καθυστερώντας παράλληλα την κυκλοφορία του «Spider-Man: Across the Spider-Verse» που πάει για το 2023. Ακόμα, αποκάλυψε   τo «The Equalizer 3» με τον Denzel Washington, το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse της Columbia Pictures και της Sony Pictures Animation, η συνέχεια του περίφημου «Spider-Man: Into the Spider-Verse» του 2018, θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με το Variety. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Ακόμα, έγινε μια μικρή αλλαγή στον αρχικό παρενθετικό υπότιτλο «Part One», ο οποίος αφαιρέθηκε τελείως. Το τρίτο μέρος του Spider-Verse, έχει επίσης επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 29 Μαρτίου 2024.

Θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Miles Morales  (με φωνή του Shameik Moore), καθώς κινείται μεταξύ των διαστάσεων μαζί με την Gwen Stacy (με φωνή της Hailee Steinfeld). Ο Joaquim Dos Santos, ο Kemp Powers και ο Justin K. Thompson συν-σκηνοθετούν σε σενάριο των Phil Lord, Christopher Miller και David Callaham.

Το «Madame Web» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου 2023. Πρωταγωνίστρια είναι η Dakota Johnson, η οποία θα παίξε μια γυναίκα που έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τον κόσμο της αράχνης. Η Madame Web είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που εμφανίζεται σε κόμικς που εκδίδονται από την Marvel Comics. Ο Sydney Sweeney επίσης θα εμφανιστεί στην ταινία, σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless. Σκηνοθετεί ο SJ Clarkson.

Ακόμα, ανακοίνωσαν ότι το «Devotion», μια πολεμική δραματική ταινία δράσης σε σενάριο των Jake Crane και Jonathan Stewart και σκηνοθεσία J. D. Dillard, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο best seller, έχει επίσημα χρονολογηθεί για τις 14 Οκτωβρίου 2022. Η Sony αποφάσισε να κυκλοφορήσει ευρεία στις 28 Οκτωβρίου. Πρωταγωνιστούν οι Jonathan Majors, Glen Powell, Christina Jackson, Thomas Sadoski, Joe Jonas, Daren Kagasoff, Spencer Neville και Nick Hargrove.

Πηγή: Variety.com

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ταινίες της εβδομάδας: Όσα θα δούμε στις αίθουσες τις ημέρες του Πάσχα

Sisterhood of Dune: The Mindkiller: Όσα γνωρίζουμε για την σειρά που ετοιμάζει ο Villeneuve για τις Bene Gesserit

The Batman: O σκηνοθέτης του εξηγεί την σκηνή του The Riddler με τον Joker – Ποια η σημασία της