Κατά καιρούς, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται θέμα αναφοράς στα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τις περίεργες αναρτήσεις της στο Instagram, οι οποίες προκαλούν τεράστια ανησυχία στους fans της. Μετά την υποχρεωτική κηδεμονία από τον πατέρα της, η τραγουδίστρια αισθάνεται ελεύθερη και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, όμως, τα δημοσιεύματα ασχολήθηκαν με μία ανάρτηση από το μακρινό παρελθόν της. Ειδικότερα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή, μετά τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα της, Λιν. 

Η σχέση των δύο γυναικών περνούσε κρίση καθόλη τη διάρκεια της υποχρεωτικής κηδεμονίας, αφού η τραγουδίστρια την κατηγορούσε για προδοσία. Τώρα, η Λιν Σπίαρς αποφάσισε να διορθώσει τα πράγματα και επισκέφθηκε την κόρη της στο Λος Άντζελες. 

Όπως αναφέρει το TMZ, η ίδια έφτασε στο αεροδρόμιο και στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για μισή ώρα. Ήταν όμως αρκετή αυτή η ώρα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πάντως, ενθουσιάστηκε από τη συνάντηση και γι’αυτό έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της, γράφοντας στη λεζάντα: 

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός … με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν … αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια! Πάμε για ψώνια μετά!».