Το τέλος της επιτροπείας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μια αρχή για ένα νέο κεφάλαιο ευτυχίας και σταθερότητας. Τελικά, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι. Ή μήπως τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η Σπίαρς είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά, με κάποια μέλη στην οικογένειά της να ισχυρίζονται πως έχει εθιστεί στη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ένα παράγωγο της κοκαΐνης που έγινε διαβόητο στην επιτυχημένη σειρά Breaking Bad.

«Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη – προσευχόμουν κάποιος να το δημοσιοποιήσει και να ξυπνήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο Κέβιν Φέντερλαϊν, πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο γιων τους. «Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου».

Οι γιοι της, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, αρνούνται να συναντήσουν τη μητέρα τους, υποστηρίζοντας ότι έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της. Η οικογένειά της είναι φοβισμένη, με τον πατέρα της Τζέιμι, να λέει ότι ανησυχεί ότι θα έχει την ίδια μοίρα με την Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε από καταχρήσεις σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Τι απαντά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα δημοσιεύματα περί ναρκωτικών

Η τραγουδίστρια μέσω του Instagram της, διεύψευσε πλήρως τα όσα κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα από τον πρώην σύζυγό της και όπως είπε: «Το γεγονός ότι λέγονται πράγματα που δεν είναι αλήθεια είναι πολύ λυπηρό. Με στεναχωρεί γιατί προσπάθησα σκληρά να κάνω όμορφα πράγματα για σένα και ποτέ δεν φάνηκαν αρκετά. Πήγαινε πίσω από την πλάτη μου και μίλα για μένα λοιπόν. Μου ραγίζει την καρδιά».

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκερτ, επικρίνει την «ψευδή και δυσφημιστική» αναφορά που συνδέει την τραγουδίστρια με τη χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Σύμφωνα με την Page Six, ο ίδιος έστειλε στην Daily Mail επιστολή την Κυριακή, ζητώντας να διεξαχθεί εσωτερική έρευνα σχετικά με την εκμετάλλευση των ανήλικων παιδιών της. 

«Η Daily Mail, μέσω της Ντάφνι Μπάρακ δημοσίευσε χθες μια ιστορία που περιείχε πολυάριθμες ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σχετικά με την πελάτισσά μου Μπρίτνει Σπίαρς που αποδίδονται στον Κέβιν Φέντερλαιν και τα παιδιά του, ιδιαίτερα σχετικά με την crystal meth», έλεγε η επιστολή. 

Ο δικηγόρος είπε επίσης ότι θα συνεχίσει τις καταγγελίες, αλλά ζήτησε από το δίκτυο να επιβεβαιώσει ότι «θα διαγράψει και θα ανακαλέσει αμέσως αυτήν την ψευδή και δυσφημιστική ιστορία και θα διενεργήσει εσωτερική έρευνα σχετικά με αυτό το θέμα και την κακοποίηση της Μπρίτνεϊ και των παιδιών της».