Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει υιοθετήσει στη ζωή του το μότο «haters gonna hate»,  γι’αυτό και συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει όσα τον κράζουν στα social media. Για ακόμη μια φορά, τα μαγειρικά του skills δέχθηκαν πυρά από τον κόσμο, μετά το νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του.

Ο 24χρονος, ο οποίος προσπαθεί να γίνει σεφ αλλά μάλλον θα μείνει στην προσπάθεια έτσι όπως το πηγαίνει, θέλησε να προωθήσει ένα λάδι αβοκάντο από την εταιρεία Chosen food, αλλά με τελείως λάθος τρόπο. Το εν λόγω λάδι κοστίζει 20 δολάρια και με αυτό τηγάνισε ένα -καθόλου- υγιεινό κοτόπουλο.

Ο Μπέκαμ κατά την προεργασία της συνταγής, έριξε το μισό λάδι στο τηγάνι -υπέρ του δέοντος πολύ-, μάλλον με σκοπό να δείξει πόσο υγιεινό μπορεί να είναι ακόμα κι αν προσθέσεις το μισό μπουκάλι. Βλέποντας τη συνταγή, σε πιάνει η καρδιά σου από μόνη της, δεν χρειάζεται να τη δοκιμάσεις. 

https://youtu.be/5wNnFfsDSPc

Ο κόσμος δεν έκραξε τον Μπέκαμ μόνο για την ποσότητα του λαδιού, αλλά και για το ίδιο το λάδι, το οποίο θεωρούν πως είναι άγευστο και ακριβό χωρίς λόγο. Όπως σχολίασαν, θα μπορούσε ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ να μη χρησιμοποιήσει «όλο το μπουκάλι» για δύο κομμάτια κοτόπουλου, προκειμένου να το προωθήσει. Το αυτονόητο, δηλαδή. 

«Γεια σου Μπρούκλιν, φαίνεται υπέροχο, είναι εντάξει για τον παππού μου με φραγμένες αρτηρίες; Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, με τα περισσότερα να κυμαίνονται πάνω-κάτω στην ίδια αντίληψη.