Ανησυχία συνεχίζει να προκαλεί η παραμονή του Τζέιμι Φοξ στο νοσοκομείο, χωρίς η αιτία να έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται να αρρώστησε στα γυρίσματα της κωμωδίας του Netflix στην Ατλάντα, «Back in Action». Κάποιες πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για «ιατρική επιπλοκή».

Το ζήτημα είναι πως η κατάσταση της υγείας του αποτελεί μυστήριο. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο. Άλλοι λένε πως πηγαίνει καλύτερα, ενώ τα μέσα γράφουν πως η οικογένεια του «ελπίζει για το καλύτερο», αλλά «προετοιμάζεται για το χειρότερο» μετά τη νοσηλεία του. 

Μια πηγή που επικαλείται το RadarOnline υποστήριξε πως: «Οι άνθρωποι του Τζέιμι λένε ότι τα πάει καλά και βελτιώνεται, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να καταλάβουν τα προβλήματά του, αλλά δεν θα έμενε σε νοσοκομείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αν ήταν σχεδόν καλά».

Η ανάρτηση του Τζέιμι Φοξ στο Instagram

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε. «Εκτιμώ όλη την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται πως στις 12 Απριλίου η κόρη του Τζέιμι Φοξ μοιράστηκε μια δήλωση στα social media, ούτως ώστε να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του. «Θέλαμε να μοιραστούμε πως ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε η ίδια.

Πάντως, την περασμένη επίσης εβδομάδα, πηγές δήλωσαν στο Page Six πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει» και ο ηθοποιός «εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση» μετά την περιπέτεια της υγείας του.