Εδώ και περίπου δύο 24ωρα, εκτυλίσσεται ένα θρίλερ σχετικά με τον Sin Boy, αφού ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο τράπερ έχει πεθάνει από overdose. Κι ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν την είδηση fake, η αδερφή και η μητέρα του έχουν βάλει μαύρο φόντο στα προφίλ τους.

Την ίδια ώρα, θαυμαστές του Sin Boy αρνούνται να πιστέψουν πως είναι νεκρός και γράφουν πως πρόκειται για ένα ακόμα κόλπο του ίδιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του ίδιου, να βρίσκεται λιπόθυμος σε ένα ασθενοφόρο, στην Αλβανία. Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για fake news ή για πραγματικότητα, καθώς μια αντίστοιχη είδηση είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Σημειώνεται ότι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Λίγες ώρες αργότερα, στον λογαριασμό του Sin Boy μπήκε μαύρο φόντο και ανέβηκε ένα post που έγραφε τα εξής: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Αυτή την ανάρτηση την αναδημοσίευσε η αδερφή του, ενώ αργότερα και η μητέρα του έβαλε μαύρη φωτογραφία στο προφίλ της.