Ερωτευμένος και πάλι είναι ο Βενσάν Κασέλ, ο οποίος προχώρησε τη ζωή του μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Τίνα Κούνακεϊ. Ο Γάλλος ηθοποιός, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι με ένα 27χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, τη Νάρα Μπαπτίστα.

Η 27χρονη έχει και αυστραλιανή καταγωγή και πήρε μέρος στο Miss Universe Australia το 2020 και η σχέση της με τον 56χρονο σταρ ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό.

Η Νάρα Μπαπτίστα, δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία και την Αυστραλία συνόδευσε τη λεζάντα της ανάρτησης με μερικούς στίχους από το τραγούδι «Odara» του Βραζιλιάνου τραγουδιστή, Caetano Veloso.

Συγκεκριμένα, οι στίχοι έχουν ως εξής: «Αφήστε με να χορέψω για το σώμα μου να είναι odara. Το πρόσωπό μου, τα οπίσθιά μου να μείνουν οντάρα. Αφήστε με να τραγουδήσω για να είναι ο κόσμος odara. Για να είναι όλα ένα σπάνιο κόσμημα. Οτιδήποτε ονειρεύεσαι. Θα τραγουδήσω και θα χορέψω…».

Η λέξη «odara» παραμένει αμετάφραστη και αναφέρεται σε μια κατάσταση ομορφιάς, αρμονίας και τελειότητας.

O 56χρονος Κασέλ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Είσαι τα πάντα και ακόμα περισσότερα».

Ποια είναι η Νάρα Μπαπτίστα

H Μπαπτίστα είναι μοντέλο και συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ. H καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020. Είναι επίσης μέλος του κινήματος «Black Lives Matter».