Αποκαλύψεις «φωτιά» έκανε ο Ισπανός δημοσιογράφος Jordi Martin, ο οποίος έφερε στο φως πολλές νέες πληροφορίες για την πολυτάραχη σχέση των Shakira και Gerard Pique, τώρα που παίρνουν διαζύγιο. Εάν και ο λόγος που χωρίζουν φαίνεται να είναι η απιστία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πλέον σε σχέση με την Clara Chia Marti, φαίνεται πως είχε απιστήσει ξανά και ξανά στο παρελθόν.

Όσο για την Shakira, εάν και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για απιστία από την πλευρά της, ο παπαράτσι αποκάλυψε ότι πριν ερωτευτεί τον Pique, ήταν κρυφά ζευγάρι με τον Ισπανό τενίστα με τους περισσότερους Grand Slam τίτλους στην ιστορία. Πρόκειται, φυσικά, για τον Rafa Nadal.

«Λέω ότι υπήρχε κάτι σε ένα βίντεο κλιπ με έναν κορυφαίο αθλητή στην Ισπανία, ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην Ιστορία της χώρας. Εκεί το αφήνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», είπε ο Μάρτιν. Τελικά όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ο εν λόγω αθλητής έχει κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam στην Ιστορία, η απάντηση του Μάρτιν ήταν καταφατική με αυτό το «ναι» που απάντησε να μην αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση ότι μιλούσε για τον Ναδάλ.

Ο δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία «προειδοποιεί» πως τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως πολλές λεπτομέρειες για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησε στον χωρισμό.

«Αυτή την εβδομάδα θα βγουν στο φως πολλά πράγματα, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ζεράρ. Θα βγάλω στη δημοσιότητα δύο απιστίες του. Μία από το 2016, αλλά και αυτή με την Κλάρα Τσία Μαρτί. Είναι τρομερό το πώς απάτησε τη Σακίρα. Είναι αηδιαστικό», έγραψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Jordi Martin.