Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 47 ετών η ηθοποιός Nicki Aycox, γνωστή από τον ρόλο της ως «Meg Masters» στο «Supernatural», καθώς και ως «Jaimie Allen», στην αστυνομική τηλεοπτική σειρά «Dark Blue».

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η κουνιάδα της Aycox, Susan Raab Ceklosky, με μία συγκινητική αφιέρωση στην ηθοποιό, η οποία διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2021 και έκτοτε μέσω της σελίδας της στο Instagram μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτειά της.

«Η όμορφη, έξυπνη, άγρια, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε χθες έχοντας δίπλα της τον αδερφό μου, Matt Raab. Ήταν σίγουρα μαχήτρια και όλοι όσοι τη γνώριζαν την αγαπούσαν», έγραψε η Ceklosky.

Διαβάστε ακόμη: Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η πρώην παίκτρια του Big Brother είναι η φετινή Σταρ Ελλάς

Nicki Aycox: Η διάγνωση της λευχαιμίας

Η Nicki Aycox μέσω ανάρτησής της τον Μάρτιο του 2021, είχε αποκαλύψει πως μετά από ένα διάστημα δύο μηνών που νόμιζε πως έχει κορονοϊό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκε τελικά με λευχαιμία.

«Ήμουν πολύ άρρωστη νομίζοντας ότι είχα Covid τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Λοιπόν, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Κατέληξα σε νοσοκομείο, διαγνώστηκα με λευχαιμία», είχε γράψει η ηθοποιός. Είχε δηλώσει επιπλέον πως θα πάλευε τον καρκίνο μέσω χημειοθεραπείας και πώς θα επέστρεφε δυνατότερη και σοφότερη.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδά την επιτυχία των Whitesnake «Here I Go Again» σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.