Η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται ότι έχει ανησυχήσει φίλους και συγγενείς, καθώς φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει πάνω από 9 κιλά.

Η τελευταία εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν είναι καυτή που ανησύχησε και το ευρύ κοινό κατά εμφάνισή της στα βραβεία CMA μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν. Τα κόκαλα της Νικόλ φαίνεται να φαίνονται πλέον έντονα και ταυτόχρονα η ίδια να φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Σύμφωνα με πηγές, φαίνεται ότι το κίνητρο πίσω από την τρομακτική αυτή απώλεια βάρους, είναι το γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν βλέπει τη «μπογιά της » να περνάει και θέλει να ανταγωνιστεί νεότερες ηθοποιούς όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Μάργκο Ρόμπι. «Η Νικόλ είναι τρομοκρατημένη ότι ο χρόνος της έχει περάσει» δήλωσε ένας συνεργάτης της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζει ότι αν χάσει κι άλλα κιλά, θα κάνει τον εαυτό της να δείχνει καλύτερο!».

Και ενώ ο σύζυγος της έχει συμβουλέψει την 54χρονη ηθοποιό να προσέχει την υγεία της, η Νικόλ Κίντμαν είναι πεπεισμένη ότι η απώλεια βάρους είναι ο σωστός δρόμος που θα της εξασφαλίσει την παραμονή της στην επικαιρότητα.

Δείτε την ανησυχητική εικόνα της Νικόλ Κίντμαν


Νικόλ Κίντμαν: Ανήσυχος μέχρι και ο άντρας της με την απώλεια κιλών

*Photo Credits: Getty Images