Ξέσπασε ο Νίκος Βέρτης για τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια πανδημίας την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το makthes.gr.

Ο εκνευρισμός του προήλθε μετά από την εμφάνιση αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων, που έλεγχαν το μαγαζί εν ώρα λειτουργίας. Δεν έκρυψε τον θυμό του και οι παρευρισκόμενοι απαθανάτισαν την στιγμή. Σε ένα βίντεο ο Βέρτης ζητά από το κοινό να φωνάξει δυνατά και να χειροκροτήσει για να ξεπεράσουν τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής, Ακάθεκτος συνέχισε να τραγουδάει, λέγοντας στον συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν». Στο άλλο βίντεο φαίνεται να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, φωνάζοντας «έλεος». Στη συνέχεια έδειξε με τα χέρια του πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται έλεγχος.

Επίσης, μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε, δίνοντας ως παράδειγμα την παραβίαση ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Olivia Newton-John: Πέθανε στα 73 της η πρωταγωνίστρια του Grease

Η Ηλιάνα ετοιμάζεται για το Love Island με λογοπαίγνιο που κάπως μας κάνει να κοιτιόμαστε άβολα

Είναι κάποιος υποχρεωμένος να γνωρίζει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής;