Εμείς προσωπικά της έχουμε τεράστιο έρωτα. Και αυτό ισχύει για εκατομμύρια ανθρώπων, αλλά κυρίως για το Χόλιγουντ. Τα τελευταία 2 χρόνια ανεβαίνει επίπεδα κι έχει γίνει η επόμενη μεγάλη ντίβα. Εμείς την αποκαλέσαμε σύγχρονη Μέριλιν. Και βρίσκεται στην Ελλάδα, από νησί σε νησί, κάνει island hopping, και φαίνεται πως έπαθε τον ντουβρουτζά της.

Μόλις χθες, βλέπαμε στα στόρι της Σίντνεϊ Σουίνι να βρίσκεται στο Παρίσι για εμπορική της συνεργασία. Έμεινε για λίγες ώρες εκεί και δεν έχασε ευκαιρία να περάσε μια βόλτα κι από την Ελλάδα με το σκάφος που νοίκιασε με την παρέα της και κάνει τουρνέ στο Αιγαίο.

Στην ανάρτηση που έκανε, γράφει «How Can I Resist You?» και το γνωστό τραγούδι των ABBA από το Mama Mia να παίζει στην ανάρτηση με 10 φωτογραφίες και βίντεο, και βλέποντας το σκηνικό, εικάζουμε πως πέρασε όντως από τη Σκόπελο για να το ζήσει λίγο όπως στην ταινία. Μπορεί και να κάνουμε λάθος, διότι τέτοια ονόματα πρώτα κάνουν ένα πέρασμα από Μύκονο-Σαντορίνη, πάνε μετά τη Μήλο και σπάνια τις βλέπουμε στις Σποράδες. Η Σίντνεϊ Σουίνι όμως μπορεί να έκανε την ανατροπή.

Σίγουρα πάντως φαίνεται να πήγε στα προαναφερθέντα. Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε περισσότερο Κυκλάδες, με μια φωτογραφία να είναι, μάλλον, το Σαρακήνικο στη Μήλο και μια άλλη να θυμίζει Χώρα Μυκόνου και Ματογιάννια, αν και είναι πολύ άδεια, οπότε μπορεί να έχουμε αστοχήσει κι εδώ. Σίγουρα πάντως πήγε στην Πάρο, όπως βλέπουμε σε στόρι της, οπότε ίσως αυτό το πλακόστρωτο να είναι από τη Νάουσα. Σε προηγούμενο στόρι περπατούσε στον παραλιακό δρόμο της Παροικιάς πάντως.

Έχει όμως καμία σημασία; Σε ελληνικό νησί είναι, όποιο και να είναι αυτό το νησί, την κέρδισε, οπότε τότε με τις αναρτήσεις της όσο και στις συζητήσεις της, θα πει τα καλύτερα για τις θάλασσες μας και τα γραφικά σοκάκια, απόλαυσε τα θαλάσσια σπορ της κάνοντας και σέρφινγκ και βουτιές με τζετ.

Και η δική της χάρη κι ομορφιά ανέδειξε περισσότερο τα νησιά που επισκέφτηκε. Το μόνο κακό είναι πως η Πάρος ήταν ένα νησί απλησίαστο, τώρα έγινε ακόμα περισσότερο.

Σίντνεϊ, το ψήνεις να μείνεις μόνιμα να μάθεις και τα φασολάκια με φέτα, τον ντάκο, τον καγιανά, να μη θες να ξαναπάς στο Χόλιγουντ παρά μόνο για γυρίσματα;