Διακοπές στη Μύκονο έκανε ο Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος συνηθίζει να ταξιδεύει με το σκάφος του, έχοντας στο πλευρό του πολλές αιθέριες παρουσίες. Ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος και playboy, άφησε το Λας Βέγκας για λίγο, και επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων, όσο το καλοκαίρι κρατάει ακόμα.

Ο ίδιος, που είναι γνωστό για τα άγρια πάρτυ του που έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram του, από το σκάφος του και την μεγάλη παρέα του. Φορώντας ένα μαγιό κι ενώ κοιμάται, είναι δίπλα του οι συνοδοί του, οι οποίες φορούν αποκαλυπτικά μαγιό, ενώ μία από τις κοπέλες κάνει ηλιοθεραπεία topless.

Νταν Μπιλζέριαν

Νταν Μπιλζέριαν

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετέδωσαν πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αλλά εκείνη κοιμόταν – Βγήκε έξαλλη σε εκπομπή του Mega

Για την ιστορία, ο πιο περιζήτητος εργένης είχε αφήσει να εννοηθεί τον Ιούλιο πως παντρεύτηκε. Είχε ανεβάσει φωτογραφία στο προφίλ του, με τον ίδιο ντυμένο γαμπρό να στέκεται σε μια νύφη. Ακριβώς επειδή πολύς κόσμος δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, έγιναν υποθέσεις πως ίσως ο 40χρονος να ήταν καλεσμένος απλά σε γάμο φίλου του.