Σε τιμή ρεκόρ πουλήθηκε το πρώην σπίτι του Τζορτ Μάικλ στο Σίδνεϊ, 37 ημέρες αφότου βγήκε προς αγορά. Ο επίγειος παράδεισος των πέντε υπνοδωματίων και των πέντε μπάνιων, ήταν κάποτε η απόδραση του Βρετανού σταρ. Το καταφύγιό του.

Την τελευταία φορά που πουλήθηκε η έπαυλη ήταν το 2020 για 5,8 εκατομμύρια δολάρια. Την περασμένη εβδομάδα ήταν η δεύτερη φορά που βγήκε σε πωλητήριο και μάλιστα για πολλά περισσότερα. Το ποσό έφτασε τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Τζορτζ Μάικλ

Όπως είπε ο Έντουαρτς του LJ Hooker Palm Beach στο RealEstate.com.au, τρεις αγοραστές λάτρεψαν την έπαυλη, που έχει θέα στον ωκεανό, και δήλωσαν ενδιαφέρον. Πάντως για την ώρα κατέχει το ρεκόρ για την πιο ακριβή στην περιοχή, αν και το Palm Beach έτσι κι αλλιώς είναι μια από τις πιο ακριβές περιοχές του Σίδνεϊ, με σπίτια να πωλούνται για εκατομμύρια.

Η υπερσύγχρονη έπαυλη σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Utz Sanby και έχει γυάλινους τοίχους, υπνοδωμάτια διπλού μεγέθους με το καθένα να έχει το το δικό του μπαλκόνι. Υπάρχει επίσης ένα τεράστιο σαλόνι που οδηγεί σε ένα επίσης τεράστιο δωμάτιο ψυχαγωγίας.

Τζορτζ Μάικλ