Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ακολουθήσει κανείς τον Matthew McConaughey στο Instagram. Ένας όμως είναι ο πιο σημαντικός. Ο ηθοποιός και πρόσφατα παραλίγο υποψήφιος για κυβερνήτης του Τέξας, έχει βρει το νόημα της ζωής. Και όχι μόνο το έχει βρει, αλλά θέλει να το μεταδώσει και στους followers του.

Ο McConaughey είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να βγουν μπροστά σε περιόδους κοινωνικής κρίσης, όπως όταν άνοιξε η κουβέντα για την οπλοκατοχή μετά τη δολοφονία 19 παιδιών και 2 δασκάλων στο δημοτικό σχολείο του Ουβάλντε, καθώς και τους επίσης θανάσιμους πυροβολισμούς στην Οκλαχόμα και τη Φιλαδέλφεια.

Στο Instagram βέβαια, ο McConaughey έχει αναλάβει έναν άλλο ρόλο. Αυτόν της έμπνευσης και της θετικής ενέργειας. Ο ηθοποιός θα έλεγε κανείς πως έχει γίνει ο Δεγαμινιώτης της Αμερικής. Μάλιστα, φαίνεται πως οι followers το εκτιμούν δεόντως αφού όπως γράφουν στα σχόλια, τους έχει βοηθήσει αρκετά στην ψυχολογία τους. Και η αλήθεια είναι πως αν παρακολουθήσει κανείς τα βίντεό του, πέρα από το γεγονός πως αυτά που λέει είναι σωστά, έχει μια ηρεμία στη φωνή του και μια γαλήνη, που κάπως σε επηρεάζουν.