Ο διάσημος τραγουδιστής και ο επιχειρηματίας David Grutman πρόκειται να ανοίξουν ένα νέο θέρετρο στις Μπαχάμες το «Somewhere Else». Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα αναμένεται να είναι έτοιμο τον Ιανουάριο του 2024 και σύμφωνα με τα σχέδια υπολογίζεται ότι θα περιλαμβάνει 400 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια, μπαρ και στούντιο ηχογράφησης.

Ο Pharrell θέλει να κρατήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του μέρους δίνοντας όμως μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Εντυπωσιακές πισίνες με θέα στην θάλασσα, πυκνοί κήποι, χρωματιστά, ευρύχωρα δωμάτια είναι μόλις κάποια από τα στοιχεία του Somewhere Else.

Pharrell

Το έργο ανέλαβε να σχεδιάσει ο  Shawn Sullivan, του The Rockwell Group με στόχο να προσφέρει ένα χαλαρό, ρευστό οπτικό αποτέλεσμα.Όπως εξήγησε ο Sullivan «Αυτό που κάναμε ως προσέγγιση είναι, να αφαιρέσουμε τον μεγάλο όγκο από την αρχιτεκτονική. Ανοίγουμε το Somewhere Else στο τοπίο και στη θάλασσα. Τα θέρετρα σε τέτοια μέρη έχουν πολλά φυσικά στοιχεία, αλλά συνήθως είναι πολύ κλειστά και αποκομμένα από το φυσικό περιβάλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αφήνουμε τη φύση να πρωταγωνιστήσει στον χώρο.»

Η ομάδα θέλει να προσφέρει μια διαφορετική αισθητική προσεγγίζοντας την τέχνη και τη γλυπτική ως οντότητες που μπορούν να ενσωματωθούν στην αρχιτεκτονική του χώρου και να την αναβαθμίσουν.

Pharrell

Το Somewhere Else αποτελεί την τρίτη συνεργασία μεταξύ των Pharrell Williams και David Grutman οι οποίοι είναι επίσης συνεργάτες στο εστιατόριο Swan, στο Μαϊάμι και στο The Goodtime Hotel, στα εγκαίνια του οποίου είχαν παρευρεθεί η Kim Kardashian και ο David Beckham το 2021.

Το συγκεκριμένο θέρετρο αναμένεται να έχει μια πολυτέλεια όχι με την στενή έννοια του όρου  αλλά με την ευρύτερη, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία που θα προσφέρει στους επισκέπτες του ενώ οι ιδιοκτήτες του φιλοδοξούν να είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό εγχείρημα διαφορετικό από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.

Διαβάστε ακόμα: «Zatopek, Freethinking Zone, Booktalks: 5 καφέ-βιβλιοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείς»