Σακίρα και Ζεράρ Πικέ δεν δείχνουν καθόλου πρόθυμοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να συμφιλιωθούν, έστω για τα δύο τους παιδιά. Αντ’αυτού, το πρώην ζευγάρι τροφοδοτεί συνεχώς τη κόντρα ανάμεσά τους, ενώ η τελευταία κίνηση της Κολομβιανής τραγουδίστριας να μετακομίσει μόνιμα μαζί με τους γιους της στο Μαϊάμι, έχει κάνει τον πρώην ποδοσφαιριστή έξαλλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πικέ -μία από τις πολλές-, εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή του, τόσο για την Σακίρα ,όσο και τους θαυμαστές της και τα οργισμένα σχόλια εναντίον του, από τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022 και έπειτα. Όπως εξήγησε ο ίδιος, έχει λάβει μίσος στα social media από τους φαν της τραγουδιστρίας, τους οποίους και χαρακτήρισε ως «ανθρώπους χωρίς ζωή».

Μάλιστα, δικαιολόγησε αυτόν τον φανατισμό λέγοντας πως το γεγονός ότι η Σακίρα είναι Λατινοαμερικάνα, σημαίνει ότι οι θαυμαστές της μπορεί να είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι. «Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό που είναι η κοινωνία. Η πρώην μου λοιπόν είναι Λατινοαμερικάνα… δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media από τους θαυμαστές της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο Πικέ.

Εννοείται πως η Σακίρα μετά από αυτές τις δηλώσεις απάντησε στον πρώην της, γράφοντας το tweet πως είναι «περήφανη που είναι Λατινοαμερικάνα».

Βαρέθηκαν οι θαυμαστές της Σακίρα με τις τόσες μπηχτές

Από την άλλη η Σακίρα φαίνεται πως έχει κουράσει με τις αλλεπάλληλες μπηχτές της προς τον Πικέ και την σύντροφό του, Κλάρα Κία, καθώς της στέλνουν αρνητικά σχόλια αρκετοί από τους θαυμαστές της. Δίνει συνεχώς τροφή για σχόλια, σε ό,τι κι αν αναρτήσει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Έτσι, η φωτογραφία που μοιράστηκε και η λεζάντα που τη συνόδευσε, έγινε ξανά αφορμή για ποικίλα σχόλια. Ειδικότερα, η Σακίρα ανέβασε μία φωτογραφία της που δεν χαμογελάει, γράφοντας «chiaroscuro». Το κιαροσκούρο είναι ιταλικός όρος που χρησιμοποιείται στη ζωγραφική για να περιγράψει τις έντονες αντιθέσεις σκοτεινών και φωτεινών σημείων ενός πίνακα.

Οι θαυμαστές της θεώρησαν πως με αυτή την εικόνα θέλει να δείξει τα συναισθήματα της, γι’αυτό και αρκετοί της σχολίασαν πως πρέπει να ξεπεράσει τον χωρισμό και να πάει παρακάτω τη ζωή της. Υπάρχουν κι εκείνα, βέβαια, που της γράφουν πως έχει κουράσει με τη συμπεριφορά της.