Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους που ήρθε ως αποτέλεσμα της απιστίας του, Gerard Pique και Shakira προσπαθούν να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο συνεννόησης και επικοινωνίας για χάρη των δύο παιδιών τους. Όμως, ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να πλασάρει τον εαυτό του ως έναν περιζήτητο εργένη και με τη νέα του σχέση, την Clara Chia Marti, είναι ασυγκράτητος, τόσο ώστε να εκθέτει ουσιαστικά τη μητέρα των παιδιών του.

Ο Gerard Pique έχει σχέση με την Clara Chia Marti που εργάζεται στην εταιρεία του Kosmos στο κομμάτι του PR, η οποία είναι 23 ετών και τα τελευταία 24ωρα έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από την παρουσία τους στο φεστιβάλ Cerdanya στην Καταλονία, όπου ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά. Αυτό το βίντεο είναι η πρώτη επιβεβαίωση της σχέσης τους.

«Προσπαθούν να είναι διακριτικοί για τη σχέση τους, αλλά ο περίγυρός τους γνωρίζει τι συμβαίνει», αναφέρει πηγή από την Καταλονία στη DailyMail, όμως δε φαίνεται να είναι και τόσο διακρικοί. Η αλήθεια είναι πάντως πως άνθρωποι που γνωρίζουν από image making φαίνεται να έχουν αναλάβει τους δυο τους, κάτι που επιβεβαιώνεται από το κλειστό προφίλ που έχει τις τελευταίες ημέρες η Clara στο Instagram, ώστε να μη διαρρέουν φωτογραφίες της.

Gerard Pique

«Είμαι ενθουσιασμένη, είναι απόδειξη πως υπάρχει σχέση. Έχω δει πολλή αγάπη, θα πονέσει αρκετά τη Shakira γιατί αυτός είναι ένας Gerard Pique που δεν έχουμε δει ποτέ. Δεν τον έχω δει έτσι ούτε με την τραγουδίστρια», είπε η παρουσιάστρια του Socialite, καταλανικού μέσου που έπαιξε το βίντεο.

Ο εκνευρισμός της Shakira μετά απ΄αυτό το βίντεο προέρχεται από το ότι είχαν κάνει μια συμφωνία με τον Pique να μην προβούν σε δημόσιες εμφανίσεις με τις νέες τους σχέσεις για έναν χρόνο από τον χωρισμό τους, ώστε να μην προκαλέσουν προβλήματα τα δημοσιεύματα στα δύο τους παιδιά που, λογικά, δε θα έχουν γνωρίσει τις νέες σχέσεις και θα βλέπουν στα μέσα φωτογραφίες ή βίντεο του μπαμπά τους εν προκειμένω.

Μπορεί προς το παρόν να τα έχουν βρει οι δυο τους για την κηδεμονία, αλλά πολλά μπορεί να αλλάξουν, αν η Shakira νιώσει να εκτίθεται εξαιτίας του.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μαριλένα Animado: Το νέο κορίτσι των KINGS δεν είναι Madame, αλλά μια ανερχόμενη Queen – Η συνέντευξή της στο Nitro Magazine

Lopez – Affleck: Ο λαμπερός δεύτερος γάμος, το πολυτελές νυφικό και οι ηχηρές απουσίες

Ξανά μαζί η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος – Οι κοινές φωτογραφίες από την Αίγινα