Άλλο ένα «επεισόδιο» στην διαμάχη του Ricky Martin με τον ανιψιό του, ο οποίος τον κατήγγειλε για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση.

Αφού ο Λατίνος τραγουδιστής και perfomer απαλλάχθηκε από την δίκη, επικαλούμενος ψυχιατρικά προβλήματα τα οποία έκαναν τον ανιψιό του να προχωρήσει σε τέτοιους ισχυρισμούς, τώρα τον μηνύει με την σειρά τους ζητώντας $20 εκατομμύρια ως αποζημίωση για την συκοφαντική δυσφήμιση που υπέστη.

Ο Dennis Yadiel Sanchez, όπως ονομάζεται ο ανιψιός του 50χρονου, απέσυρε την καταγγελία πριν ένα μήνα. Τότε, ο ίδιος υποστήριζε ότι ήταν σε σχέση για τουλάχιστον 7 μήνες με τον διάσημο θείο του.

Ο Martin ισχυρίστηκε ότι ο Sanchez του έστελνε απειλητικά μηνύματα στο Instagram πως εάν δεν «έφτυνε» χρήματα, θα του «σκότωνε» την καριέρα και την υπόληψή του.

Μάλιστα, ο Ricky Martin υποστηρίζει στην μήνυση που κατέθεσε ότι ο ανιψιός του δημοσίευσε τον αριθμό του τηλεφώνου του στο Instagram του αλλά και προχώρησε και στην πολύ περίεργη κίνηση να φτιάξει λογαριασμό για ένα από τα ανήλικα παιδιά του σταρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος έχει 4 παιδιά με τον σύζυγό του, Jwan Yosef.

Ricky Martin

Ο Ricky Martin με τον σύζυγό του.

Τέλος, ο Martin υποστηρίζει ότι λόγω της καταγγελίας του Sanchez έχασε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ αναφέρει ταυτόχρονα ότι άρχισε να μην νιώθει ασφαλής στο Πουέρτο Ρίκο λόγω της αλλόκοτης συμπεριφοράς του ανιψιού του.

Δείτε ακόμη: Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία – «Δεν κακοποίησα τον ανιψιό μου» επιμένει ο ίδιος | intronews.gr