Ο άνθρωπος που περνά ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, που μπορεί να σηκώσει ακόμα και σίδερα, ο Dwayne ‘The Rock’ Johnson , εξηγεί τον λόγο που δεν έχει κοιλιακούς. Θα απορεί κανείς τώρα τι εννοεί, καθώς οι κοιλιακοί του είναι ολοφάνεροι, ωστόσο υπάρχει περαιτέρω εξήγηση.

Το θέμα ξέσπασε όταν ο Dwayne απάντησε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του WIRED. Η συμπρωταγωνίστριά του στο Jungle Cruise, Emily Blunt, αποκάλυψε την ερώτηση: «Τι συμβαίνει με τους κοιλιακούς του The Rock»; Φυσικά, ο Dwayne προσβλήθηκε λίγο από το ερώτημα, αλλά απάντησε.

Ο πρώην παλαιστής αποκάλυψε  στη συνέχεια μια αρκετά τρομακτική ιστορία εξηγώντας γιατί δεν μπορεί να έχει το πολυπόθητο six pack, αλλά ένα three pack. Αναφέρθηκε αρχικά στο Instagram, όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε fitness μοντέλα, με μπορεί δώδεκα και δεκατέσσερις κοιλιακούς, οπότε οι δικοί του φαίνονται μηδαμινοί για κάποιους.

«Το πρόβλημα, το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, είναι ότι χτύπησα σε έναν αγώνα μάχης, τραβώντας το πάνω μέρος του τετρακέφαλου από τη λεκάνη. Και τότε αυτό που έκανε ήταν να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση, που «έσκισε» τους κοιλιακούς μου, οπότε έπρεπε να κάνω μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση τριπλής κήλης». Με λίγα λόγια έπαθε θλάση στους κοιλιακούς.

Μάλιστα, μιλώντας στο Collider, είπε ότι έκανε την επιλογή μετά το Fast 8 να αποχωρίσει από τη σειρά ταινιών, για όλους τους προφανείς λόγους. Αυτό μπορεί να αναφέρεται στο beef μεταξύ αυτού και του Vin Diesel ή ίσως σε  κάτι άλλο. Ο The Rock έκανε το ντεμπούτο του στο Fast & Furious με το Fast Five και επέστρεψε για την έκτη, έβδομη και όγδοη ταινία επίσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)