Μια από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν αυτή του Timothee Chalamet. Ο 26χρονος ηθοποιός κάνει συχνά πρωτοποριακές και εκκεντρικές εμφανίσεις. Αυτήν την φορά επέλεξε ένα κόκκινο ολόσωμο σύνολο με μαύρες μπότες, μαύρα γυαλιά ηλίου κι ένα φουλάρι ίδιου χρώματος.

Στη συνέντευξη τύπου για τη νέα του ταινία, «Bones and All», που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των ’80s όταν δεν υπήρχαν social media, ο Chalamet σχολίασε την νέα πραγματικότητα. Τόνισε πως είναι αναζωογονητικό να ζει χωρίς να τα social, όπου όλα κατακρίνονται. 

«Το να είσαι νέος τώρα και το να είσαι νέος οποτεδήποτε – μπορώ να μιλήσω μόνο για τη γενιά μου – σημαίνει ότι κρίνεσαι έντονα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να μεγαλώνεις, δεχόμενος τη σφοδρή επίθεση των social media. Και τουλάχιστον εδώ (στο “Bones and All”)  υπάρχουν χαρακτήρες που παλεύουν με εσωτερικές γραμμές έναντι μεγαλώνοντας με το Instagram ή το Twitter, προσπαθώντας να καταλάβω πού ταιριάζουν με αυτό.

Δεν κρίνω. Μπορείτε να βρείτε τη φυλή σας εκεί. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να είσαι ζωντανός τώρα. Νομίζω ότι η κοινωνική κατάρρευση είναι κοντά. Γι’ αυτό ελπίζουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει σημασία» είπε ο Chalamet.

«Ήταν ανακούφιση να παίζω χαρακτήρες που παλεύουν με ένα εσωτερικό δίλημμα χωρίς τη δυνατότητα να μπουν στο Reddit, στο Twitter, στο Instagram ή στο TikTok και να καταλάβουν πού ταιριάζουν», συνέχισε. Ο ίδιος δεν συμφωνεί με την κριτική που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου όλα φιλτράρονται πριν «ανέβουν».

Στο Bones and All, ο Chalamet και η Taylor Russell υποδύονται δύο εραστές που ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι σε όλη την Αμερική, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από το σκοτεινό παρελθόν τους.