Για πολλοστή φορά ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε προγραμματισμένη συναυλία του και οι θαυμαστές του είναι έξαλλοι. Πριν  μερικούς μήνες ο ποπ σταρ ανέβαλλε κι άλλο live επειδή επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του, μιας και πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Αυτή τη φορά όμως δεν βγήκε κάποια ανακοίνωση για την υγεία του τραγουδιστή που να δικαιολογεί την ακύρωση.

Ακύρωσε τις συναυλίες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας για την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour» ενώ πριν μία εβδομάδα διασκέδαζε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπως επισημαίνουν στα social media, οι θαυμαστές του, που δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους μαζί του.

Οι αρμόδιοι που προχώρησαν στην ανακοίνωση δεν εξήγησαν τον λόγο της ακύρωσης, αλλά διαβεβαίωσαν το κοινό  ότι τα εισιτήριά του θα επιστραφούν.

Ο 28χρονος που πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, είχε κάνει προγραμματισμένες συναυλίες στην Αυστραλία στα τέλη του 2022 και τις ακύρωσε εξαιτίας της ασθένειάς του. Οι θαυμαστές του δεν πήραν τα νέα πολύ καλά καθώς ο Τζάστιν Μπίμπερ εθεάθη πρόσφατα στην εβδομάδα μόδα του Λονδίνου να διασκεδάζει με τη σύζυγό του Χάιλι Μπίμπερ.

«Μπορούμε να έχουμε έναν λόγο» έγραψε ένας θαυμαστής κάτω από την ανάρτηση.
«Απογοητευτικό μετά από 15 μήνες αναμονής» ανέφερε ένας άλλος.



Προς το παρόν δεν έχει βγει κανείς από την επικοινωνιακή ομάδα του τραγουδιστή ή από τον ίδιο.