Η δημοφιλής εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν «The Late Late Show» φτάνει στο τέλος της και στο τελευταίο Carpool Karaoke αυτής της επιτυχημένης διαδρομής, καλεσμένη ήταν η διάσημη τραγουδίστρια και φίλη του παρουσιαστή, Adele.

Ο Τζέιμς Κόρντεν βρέθηκε στο Zoe Ball στο Radio 2 την παραμονή της τελευταίας εκπομπής, όπου μίλησε για το πώς ένιωθε για το τέλος του προγράμματος που ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής του για τόσα χρόνια. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν είχε «αισθανθεί έτσι ποτέ πριν», καθώς αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που εγκατέλειψε την εκπομπή που τον έκανε να αποκτήσει διεθνή φήμη.

Εξήγησε: «Είναι περίεργο, δεν έχω νιώσει πραγματικά έτσι πριν. Όταν κάναμε το τελευταίο επεισόδιο του Γκάβιν και της Στέισι, θυμάμαι ότι καθόμουν με τη Ρουθ Τζόουνς και έκλαιγα, αλλά αυτό γινόταν τμηματικά, το γυρίζαμε, φεύγαμε και μετά ερχόμασταν ξανά. Αλλά η εκπομπή «The Late Late Show» ήταν αρκετά συνεπής, έχουν περάσει 8 χρόνια, αύριο θα είναι η 1.200η παράσταση – τρελό!»

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μοιράστηκε τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή να φύγει. Παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε να περάσει τη μέρα κλαίγοντας για το τέλος, αλλά να αφιερώσει χρόνο για να «αγαπήσει» το ταξίδι που είχε κάνει. Είπε: «Αισθάνομαι καλά γι’ αυτό, απλώς ξέρω μέσα μου ότι είναι σωστό να κάνω, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Προφανώς και αναφέρεται στην οικογένειά του, καθώς όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν η επιλογή του έχει να κάνει περισσότερο με τα τρία παιδιά του. Εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε αρκετό χρόνο για να τον αφιερώσει σ’ αυτά.

Τέλος, αναλογιζόμενος τη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής του, ο Τζέιμς πρόσθεσε στο Zoe Ball: «Ήταν εξαιρετική η ανταπόκριση στο σόου. Διαδικτυακά και διεθνώς. Δεν ήμουν πάντα σίγουρος ότι θα λειτουργούσε».