Μετά την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Hailey Bieber, σύζυγος του Justin, όπου δεν διέψευσε τις φήμες ότι είχε παράλληλη σχέση μαζί του ενώ ήταν ακόμη με την Selena Gomez, έγινε ο «κακός χαμός» στην δημόσια σφαίρα του διαδικτύου.

Τότε, η 26χρονη είχε ζητήσει από τα trolls του διαδικτύου να «την αφήσουν ήσυχη» ενώ είχε αναφέρει πως υπάρχει μόνο σεβασμός προς το πρόσωπο της Selena, αφού «οι δύο τους γνωρίζουν καλά τι έχει συμβεί με τον Justin».

Σημειώνεται ότι η Selena Gomez είχε σχέση με τον Justin Bieber μέχρι το 2018, η οποία έληξε λίγους μήνες πριν ο ίδιος κάνει πρόταση γάμου στην Hailey Bieber.

Ωστόσο, πολλοί δεν πίστεψαν τις καλές σχέσεις του μοντέλου με την τραγουδίστρια και ηθοποιό και είχαν σημειώσει πως: «εάν είναι όλα καλά μεταξύ σας, γιατί δεν σου κάνει μία καρδιά στo Instagram για να το πιστέψουμε;».

Και η Selena με την σειρά της έκανε πολλά περισσότερα, αγκάλιασε την Hailey και φωτογραφήθηκε μαζί της σε εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και οι δύο τους.

Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν σε ένα γκαλά του Academy Museum.

Η Selena Gomez για το gala επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με κοσμήματα του Cartier. Μάλιστα το δαχτυλίδι – πάνθηρας που φορούσε, υπολογίζεται ότι ανέρxεται σε 219.000 δολάρια. Η Hailey Bieber από την άλλη φορούσε ένα καφέ σκούρο στραπλες φόρεμα του οίκου Yves Saint Lauren από την ανοιξιάτικη συλλογή ’23.

@moonlightl0ver_ MY TWO FAVORITE GIRLS FINALLY #haileybieber #selenagomez #fyp #viral ♬ Happy Xmas – safe place&lt3