Μπορεί η 38χρονη Olivia Wilde να «βάζει στην θέση τους» τους επικριτές της που την κατηγορούν πως για τα μάτια του Harry Styles έχει «εγκαταλείψει» τα δύο παιδιά της, τον 8 ετών Otis και την 6 ετών Daisy που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Jason Sudeikis, οι αποκαλύψεις της επί 3 χρόνια νταντάς τους, όμως, ρίχνουν πάλι λάδι στη φωτιά.

Όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστική της συνέντευξή στην Daily Mail, ο Jason Sudeikis έμαθε για τη σχέση της Wilde με τον Harry Styles κατά λάθος, από ένα smart watch που η Wilde είχε ξεχάσει σπίτι. Έτσι, ο πρωταγωνιστής του Ted Lasso διάβασε τα μηνύματά που αντάλλασσε το παράνομο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την νταντά, η ίδια βρήκε τον Sudeikis ένα πρωί να κλαίει.

Τότε, της αποκάλυψε ότι η Wilde έφτιαξε την αγαπημένη του σαλάτα και την πήγαινε στον Harry Styles εγκαταλείποντας εκείνον και τα παιδιά τους.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως στην απελπισία του έφτασε να στέκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της Wilde για να την εμποδίσει να πάει να δει τον Styles.

Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ψευδείς δηλώσεις αλλά και για “καμπάνια μίσους” εναντίον τους.

Olivia Wilde

O Jason Sudeikis, πρωταγωνιστής του Ted Lasso.

Όπως δηλώνουν «θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και στην προστασία των παιδιών μας, με την ελπίδα αυτή η γυναίκα να αφήσει ήσυχη την οικογένεια μας».