H Olivia Wilde κέρδισε την κηδεμονία των δύο παιδιών της με τον Jason Sudeikis, την οποία διεκδικούσε κι εκείνος. Ο πρώην άντρας της ήθελε να τα πάρει μαζί του στην Νέα Υόρκη, κάτι που τους οδήγησε στα δικαστήρια. Σύμφωνα με την Page Six, η υπόθεση εκδικαζόταν σήμερα, και οι δικαστές αποφάσισαν ότι η κατοικία των παιδιών είναι στην Καλιφόρνια.

Φέρεται η Olivia Wilde να έχει χρησιμοποιήσει το περιστατικό με τα δικαστικά έγγραφα ως επιχείρημα στην υπεράσπισή της. Ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της προσπάθησε εσκεμμένα να την κάνει να νιώσει άσχημα, όταν της παρέδωσε απροειδοποίητα τα χαρτιά για τη διεκδίκηση της επιμέλειας τη στιγμή που εκείνη παρουσίαζε μια εκδήλωση. Τότε είχε μείνει άφωνη και μουδιασμένη στην σκηνή.

Οι δυο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους τον Νοέμβριο του 2020. Ήταν αρραβωνιασμένοι για 7 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 7χρονο Otis και την 4χρονη, Daisy. Αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές του στα δικαστήρια, αφού είχαν αποφασίσει να έχουν κοινή επιμέλεια. Ο Sudeikis, ωστόσο, θέλησε να ζητήσει πλήρη επιμέλεια, καθώς διαφωνούσαν για την μόνιμη κατοικία τους.

Έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, καθώς η Wilde είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Harry Styles, κι ο Jason Sudeikis σε σχέση με την ηθοποιό Keeley Hazell.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ο David Beckham τρολάρει τη Victoria γιατί πήρε ειδικό φωτάκι για το βιβλίο της: «Νομίζω ότι η γυναίκα μου γερνάει»

Gerard Piqué: Σε σοβαρή σχέση με 23χρονη φοιτήτρια – Ποια είναι και πώς γνωρίστηκαν

Ο Johnny Depp κάνει comeback: Η φωτογραφία του πρώτου απρόσμενου κινηματογραφικού ρόλου του μετά τη δίκη