Ο Brooklyn είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας Beckham, και το μοναδικό, που λατρεύει ο κόσμος να μισεί. Κάποιες φορές αδικαιολόγητα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στη δημοσιότητα, αρχικά ως μοντέλο και στη συνέχεια ως ένας νέος που προσπαθεί να βρει το δρόμο του, είναι αυτό που ενοχλεί τον περισσότερο κόσμο. Προέρχεται άλλωστε από δύο γονείς που έχουν χρήματα για να μεγαλώσουν μέχρι και τα εγγόνιά τους, επομένως του δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει τους ορίζοντες του σε ότι επιθυμεί.

Εκτός από μοντέλο, έκανε κάποια στιγμή ένα πέρασμα από τη φωτογραφία και το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε να καταπιάνεται με τη μαγειρική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να τον αποκαλέσει σεφ, αλλά και το μάγειρας παίζεται.

Διότι το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει. Για να το θέσουμε πιο σωστά, ξέρει, αλλά η μαγειρική του είναι συνηθισμένη και σε κάποιο βαθμό ανθιυγεινή για να την παρουσιάζει και να την προτείνει στους followers του.

Ο Brooklyn μπήκε στη λίστα των haters, τον Οκτώβριο του 2021. Έκτοτε τον έκραζαν για ό,τι έκανε. Τότε, λοιπόν, είχε εμφανιστεί σε πρωινή εκπομπή για να μαγειρέψει κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας: Ένα σάντουιτς.

Τι το πρωτότυπο είχε αυτό το σάντουιτς; Τίποτα. Είχε λουκάνικο, μπέικον και αυγά. ΜΠΟΥΜ. Βαθμός δυσκολίας 1; Το ζήτημα είναι πως η εκπομπή «Today» προσπάθησε να δώσει βήμα στον Brooklyn για να πάρει τα πάνω του και να προωθήσει τον εαυτό του ως εκκολαπτόμενο σεφ, αλλά εκείνος τα θαλάσσωσε.

Τον περασμένο Αύγουστο συνέχισε το σερί του κραξίματος, φτιάχνοντας μία πίτσα. Κι ενώ τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει λάθος με αυτό, πήγε. Ο Brooklyn χρησιμοποίησε για τη σάλτσα του ντομάτες σε κονσέρβα, αντί να φτιάξει μια δική του. Κι ενώ παρουσίαζε περήφανος τη δημιουργία του, οι followers έπεσαν να τον φάνε. Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεν έφτιαξε μία δική του σάλτσα.

Χθες, ο ο Brooklyn πήγε τα μαγειρικά του skills σε άλλο επίπεδο. Έφτιαξε ένα πιάτο που φώναζε χοληστερίνη. Και η αλήθεια είναι ότι βλέποντας το, νιώσαμε ήδη το στομάχι μας να βαραίνει με τόσο βούτυρο και λάδι που πέρασαν μπροστά απ’τα μάτια μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Η δημιουργία του ξεκίνησε με το να αλείψει όλο το κρέας με δύο πλάκες βούτυρο. Ακόμα και τα λαχανικά με τα καρότα, τα μαγείρεψε – μαντέψτε- με βούτυρο. Ήταν αναμενόμενο να του σχολιάσουν στο βίντεο το πόσο λάθος μαγειρεύει, επιβαρύνοντας την υγεία. Αφήστε, δε, που βρισκόμαστε σε μια εποχή που η μαγειρική έχει εξελιχθεί, που μπορείς να κάνεις υγιεινούς συνδυασμούς που είναι εξίσου γευστικοί.

Διαβάστε ακόμη: Πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή: Ο Harry αποκαλύπτει σε βιβλίο του ότι του επιτέθηκε σωματικά ο Πρίγκιπας William

Το πρόβλημα με τον Brooklyn είναι μάλλον ότι δεν ξέρει μέχρι που φτάνουν τα όριά του. Δοκιμάζει να γίνει μάγειρας, δίχως όμως να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια. Περισσότερο δείχνει πως είναι ένα χόμπι για εκείνον που έχει ημερομηνία λήξης, παρά σαν ένα μέλλον που μπορεί να κάνει καριέρα. Μεταξύ μας, βέβαια, έτσι όπως μαγειρεύει καλύτερα να μην κάνει καριέρα. Όλοι έχουμε δοκιμάσει τις δυνατότητες μας σε πράγματα που δεν μας βγήκαν. Δεν είναι όλα για όλους. Και δεν είναι ούτε η μαγειρική για τον Beckham.