Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Ιάσονας Μανδηλάς καταρρίπτει εδώ και καιρό τα κοινωνικά «πρέπει» όσον αφορά το τι πρέπει να φοράει ένας άντρας. Έτσι, δεν διστάζει να κάνει πράγματα που θεωρούνται από την κοινωνία παραδοσιακά «γυναικεία», όπως το να βάφει μαύρα τα νύχια του. Ωστόσο, σε μερικούς δεν αρέσει αυτό, με αποτέλεσμα να πέσει ο 30χρονος θύμα επίθεσης.

H ειρωνεία; Ο τραγουδιστής επέστρεφε μόλις από την πρόβα του για το Pride 2022, στο οποίο θα εμφανιστεί, ενώ οι δράστες δεν ήταν κάποιοι μεσήλικες με απαρχαιωμένα μυαλά αλλά νέα αγόρια στην εφηβεία τους. 

Την επίθεση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, από όπου και προειδοποίησε άλλα gay άτομα να προσέχουν πολύ, καθώς ήταν σαφώς ομοφοβικά τα αίτια του συμβάντος.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στον σταθμό του μετρό στο Περιστέρι, 4 ανήλικοι, «με τα βίας 50 κιλά» όπως τους περιέγραψε ήρθαν να του πωλήσουν «τσαμπουκά».

Δείτε ακόμη: Ο Ιάσονας Μανδηλάς στo Nitro: Ο χορός, η συνεργασία με τον Robbie Williams, το τραγούδι και η αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και περιέγραψε όλο το παρασκήνιο της επίθεσης προς το πρόσωπό του.

«9 η ώρα το βράδυ, είχα μόλις τελειώσει την πρόβα μου για το Pride, αυτό είναι το ειρωνικό, γιατί θα εμφανιστώ εκεί το Σάββατο. Ήταν να πάρω το μετρό, λέω ας πάρω ένα σουβλάκι, να κάτσω να ηρεμήσω. Κάθομαι, παίζω με το κινητό μου και με πλησιάζουν τρία 14χρονα, 1.69 μάξιμουμ, 50 κιλά, με το τσιγάρο και μου κάνει ο ένας γιατί έχεις βαμμένα τα νύχια; Έτσι, μου αρέσουν, λέω, πειράζει;», περιγράφει.

«Μου λέει κοίτα τα δικά μου είναι αντρίκια, αυτά είναι νύχια. Λέω τα δικά μου είναι αδελφίστικα, λέω, συγγνώμη, αλλά έτσι μου αρέσουν. Κατάλαβα ότι αυτός πήγε να μου παίξει τσαμπουκά, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι 13-15 χρονών παιδιά, εμένα 30 χρονών άνθρωπο θα μου κάνει κάποιος bullying 9 η ώρα το βράδυ σε μια πλατεία», πρόσθεσε.

Η λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα τους συνεχίστηκε μέχρι που οι ανήλικοι έφυγαν. Ο Μανδηλάς τράβηξε το βίντεο όπου προειδοποιεί τους gay ακόλουθούς τους να είναι πολύ προσεχτικοί, γεγονός που παρατήρησαν οι «τραμπούκοι». Έτσι, επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις.

«Επιστρέφουν αυτοί, μου λένε μας τράβηξες βίντεο, δείξε μας το κινητό σου. Λέω παιδιά δεν σας δείχνω τίποτα, είναι το κινητό μου. Φεύγω, κατεβαίνω τις σκάλες του μετρό, ο ένας με φτύνει από πάνω. Τρέχουν από πίσω, ο ένας με τραβάει από την τσάντα, κάνω να αποφύγω και απλώς μου χώνει μπουνιά ο άλλος από πίσω στη μούρη. Εκείνη την ώρα δεν είχα αντίσταση καμία, γιατί όλα γινόντουσαν από πίσω οπότε έπεσα κάτω», αναφέρει.

Τέλος, ο Ιάσονας Μανδηλάς ανέφερε ότι πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταγραφεί η επίθεση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Brad Pitt και Lewis Hamilton ετοιμάζουν το κινηματογραφικό πρότζεκτ που θα ξεπεράσει την υπερπαραγωγή του «Top Gun: Maverick»

Η Rebel Wilson έκανε «coming out» ως gay: «Ενώ έψαχνα τον πρίγκιπα, βρήκα πριγκίπισσα»

Britney Spears: Ο κακός χαμός στον γάμο της με τον Asghari – Εισέβαλε ο πρώην της για να τους χωρίσει και συνελήφθη