Ένα μοντέλο που κάνει θαυμαστή καριέρα στο OnlyFans, δίνει tips για το πώς να βγάλεις 2 εκατομμύρια δολάρια από την άνεση του καναπέ σου. Ακούγεται εξωπραγματικό, όμως είναι αλήθεια. Η Amber Sweetheart κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος, κάνοντας sexting και τώρα μοιράζεται πώς να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Η 35χρονη πρώην μακιγιέζ έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με αυτό, το « The Sexting Bible: Amber Sweetheart Version», όπου αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή της. Δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για να βγάλουν χρήματα με πικάντικα SMS. Μάλλον τείνει να γίνει επιστήμη το sexting.

Η Sweetheart παραδέχτηκε ότι αρχικά πίστευε ότι το OnlyFans ήταν «πλακατζίδικο», αλλά αφού άρχισε να το χρησιμοποιεί πριν από ενάμιση χρόνο συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να βγάλει πολλά χρήματα. Η «Βασίλισσα του Sexting» είπε ότι πήρε τον τίτλο μετά από καθημερινή εξάσκηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber (@amberjsweetheart)

«Στην αρχή, το έκανα για 16 ώρες την ημέρα», είπε στο South West News Service. «Όταν ξεκίνησα το OnlyFans μου, ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν είχα κανέναν για να ικανοποιηθώ. Έτσι ανέπτυξα τις ικανότητές μου στο sexting γιατί έπρεπε να κάνω κάτι για να ξεχωρίσω», εξήγησε.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η αυτοκρατορία της στο OnlyFans δημιουργώντας μια επιχειρηματική στρατηγική, μελετώντας το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Οι συνεδρίες sexting της Sweetheart διαρκούν 30 έως 40 λεπτά. Βγάζει από 200 έως 1.000 δολάρια σε κάθε συνεδρία, και έχει μαζέψει 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που ξεκίνησε.

Εκτός από το να κερδίζει χρήματα, την τραβούσαν και οι σχέσεις που μπορούσε να κάνει με τους θαυμαστές. «Έχω δημιουργήσει πραγματικά εκπληκτικές και πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους μέσω του sexting», είπε στη New York Post. «Το sexting είναι διασκεδαστικό, είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να κάνουν», συνεχίζει η επιχειρηματίας.

Η Sweetheart ξοδεύει περίπου πέντε έως οκτώ ώρες την ημέρα σε sexting και έχει περίπου 10 τακτικούς πελάτες. Αν και δεν τους γνωρίζει προσωπικά, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση και τους αποκαλεί «αγόρια της».

Οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι άνδρες από τις ΗΠΑ 30 έως 45 ετών. Ωστόσο μπορεί και επικοινωνεί στα Αγγλικά, Ισπανικά ή Σουηδικά με πελάτες από άλλες χώρες. Είπε ότι έχει επικοινωνήσει και με μερικές γυναίκες αλλά με καμία τακτικά.

Τι προτείνει για το σωστό το sexting

  • Να είσαι όσο πιο ανοιχτός μπορείς. «Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πράγματα που έχω πει κατά τη διάρκεια του sexting που θα κότευα να τα κάνω στην πραγματική ζωή».
  • Δημιουργήστε μια ιστορία. «Ρωτήστε με για τη μέρα μου, μην ασχολείστε μόνο με το σεξ. Μια υπέροχη συνεδρία sexting είναι όταν μπορείς να αναπηδήσεις μπρος-πίσω».
  • Να έχετε υπομονή και φαντασία. «Μπορείς να είσαι το ίδιο παθιασμένος και ευφάνταστος για το sexting όπως μπορείς να είσαι στην πραγματική ζωή».

Τι να μην κάνετε

  • Μην στέλνετε d*ck pics. «Για έναν άντρα, το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις d*ck pic. Ρωτήστε πρώτα και αν πρόκειται να στείλετε ένα, κάντε το ωραίο. Απλώς μην ξεκινάς με αυτό».
  • Μην είστε επιθετικοί και μην κατευθύνετε τη συζήτηση με τρόπο που κάνει το άλλο άτομο να νιώθει άβολα.
  • Μην στέλνετε μηνύματα που είναι πολύ μεγάλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber (@amberjsweetheart)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: