Σαν βόμβα εν αίθρια έσκασε η είδηση του χωρισμού της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη, μετά από 8 χρόνια σχέσης. Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν χαμηλό προφίλ, χωρίς να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» καταπώς φαίνεται το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» είναι αληθές και ο χωρισμός είναι οριστικός. Δημοσιογράφος της εκπομπής του STAR, μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. 

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός».

Σε συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ, διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση και μάλιστα, με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήρθε απρόσμενα, αφού η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 21 Φεβρουαρίου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε κοινή φωτογραφία στο Instagram της, στις 14 Φεβρουαρίου.